Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός τον "στέλνει" στον Ολυμπιακό!
| 2015-05-08 12:45:00

Ο Παναθηναϊκός τον "στέλνει" στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός τον "στέλνει" στον Ολυμπιακό!

Φοβερό παρασκήνιο μόνο εδώ! Για ποιον ποδοσφαιριστή διαρρέουν οι Πράσινοι ότι είναι κλεισμένος από τον αιώνιο αντίπαλο και τι ισχυρίζονται από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο;

Είναι δεδομένο ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα από τα πιο θερμά όσον αφορά τα μεταγραφικά. Όλοι οι "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν δείξει από πολύ νωρίς ότι έχουν ...άγριες προθέσεις και πως σκοπεύουν να σπρώξουν αρκετό χρήμα για τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Είναι λογικό, επομένως, να προκύψουν μεταγραφικές κόντρες, ή επικοινωνιακά παιχνίδια για τους πιθανούς κοινούς υποψήφιους στόχους, μεταξύ των ομάδων που τη νέα σεζόν έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, δείχνει να συμβαίνει μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Το φοβερό παρασκήνιο έχει, για μια ακόμα φορά, η στήλη "SportDog Penalty" στο Twitter, και αφορά τον Παπακούλι Ντιόπ, τον Σενεγαλέζο μέσο της Λεβάντε. Ο 29χρονος μέσος φέρεται, όπως κυκλοφόρησε χθες, να έχει προταθεί στους Πράσινους και να εξετάζεται σοβαρά, μιας και ψάχνουν για έναν καλό "εξάρι", ενώ υπάρχει πρόθεση να ξοδέψουν ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Από το "πράσινο" στρατόπεδο δε διαψεύδουν το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο διαρρέουν ότι Ντιόπ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό! Κάτι που προφανώς σημαίνει ότι δε σκοπεύουν -και δεν μπορούν εδώ που τα λέμε- να μπουν σφήνα στον αιώνιο αντίπαλο. Η αλήθεια είναι ότι ο Σενεγαλέζος μέσος αποτελούσε από πέρυσι το καλοκαίρι στόχος των πρωταθλητών, αλλά από το Λιμάνι δεν επιβεβαιώνουν την ...πληροφορία που βγήκε από το Τριφύλλι.

"Ήταν ένας παίκτης που τον ήθελε ο Μίτσελ", είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο από άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση, τη στιγμή πάντως που τα ρεπορτάζ παρουσιάζουν τον άσο της ισπανικής ομάδας ως έναν από τους παίκτες που εξετάζονται για τη μεσαία γραμμή, μιας και μόνο σίγουρη δε θεωρείται η παραμονή των Εντινγκά και Μιλιβόγιεβιτς, ενώ βέβαιη θεωρείται η πώληση του Κασάμι.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι για να έρθει ο Ντιόπ στον Ολυμπιακό (έφτασε πολύ κοντά) ζητούσε 800 χιλιάρικα συμβόλαιο, ενώ φέτος που μένει ελεύθερος, θέλει έξτρα και πριμ υπογραφής. Μιλάμε για ποσά που είναι απαγορευτικά για τον ...μνημονιακό Παναθηναϊκό, αλλά πολύ προσιτά για τον Ολυμπιακό που φέτος ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εξαγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάνκη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΒΟΜΒΑ ισχυρού επιχειρηματία σε ιστορική ομάδα! Θέλετε και το όνομα; Διαβάστε   ΕΔΩ 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags