Facebook Pixel Θα πάει στον ΠΑΟΚ ο "κλεισμένος" του Ολυμπιακού;
| 2015-05-08 21:30:00

Θα πάει στον ΠΑΟΚ ο "κλεισμένος" του Ολυμπιακού;

Θα πάει στον ΠΑΟΚ ο "κλεισμένος" του Ολυμπιακού;

Λέτε να το δούμε κι αυτό φέτος στη Σούπερ Λίγκα; Δηλαδή, οι "ερυθρόλευκοι" να κάνουν ...δώρο παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; Ακούγεται ...τρελό, αλλά μπορεί να συμβεί!

Εδώ και ένα μήνα περίπου έχουμε διαβάσει πολλά για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, αλλά ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που όντως θα προχωρήσουν και με τις οποίες θα ασχοληθούν σοβαρά οι Πειραιώτες.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, γράφτηκε στο σύνολο του Τύπου πως οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με έναν ακόμα παίκτη ενόψει καλοκαιριού από ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο τα πράγματα στην πορεία άλλαξαν. 

Αν και ο παίκτης θεωρήθηκε κλεισμένος, κάτι που φρέναρε κατά πληροφορίες και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, πλέον ο Ολυμπιακός δε φαίνεται να ασχολείται με την περίπτωσή του και ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει να μείνει στο ...ράφι! Ή μήπως όχι; 

Ο λόγος για τον Πολ Κεϊτά της Καλλονής, ο οποίος μετά από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο, αφού οι Νησιώτες φρόντισαν να τον ανανεώσουν στα μέσα της σεζόν και γι΄ αυτό ο σύλλογος της Μυτιλήνης περιμένει να έρθει πρόταση με καλά λεφτά, ενώ ακούστηκε ότι ο παίκτης μπορεί να πιάσει στην αγορά μέχρι και μισό εκατομμύριο. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες και υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα πως ο ταλαντούχος χαφ έχει ήδη κλείσει στο Λιμάνι, ωστόσο αυτό δε φαίνεται τελικά να ισχύει. Ο παίκτης όντως βρέθηκε στο μπλοκάκι των πρωταθλητών, οι οποίοι όμως δεν είναι πλέον ιδιαίτερα ...ζεστοί, όπως το ίδιο ισχύει και με τις Ακισασπόρ και Μπριζ που επίσης τον τσέκαραν μέσα στη σεζόν.

Η Καλλονή πάντως "καίγεται" να τον πουλήσει και δεν αποκλείεται να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις της ή να ...πλησιάσει άλλους μνηστήρες από την Ελλάδα. Στο δεύτερο ενδεχόμενο είναι πιθανό να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει για ενίσχυση στα χαφ, μετά το διαζύγιο με τον Τζανδάρη και την πιθανή αποχώρηση του Μαντούρο.

ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ποιον παίκτη "στέλνει" ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό; Η αποκάλυψη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags