Facebook Pixel "Δε θα μεταδώσετε τους αγώνες του Final Four"!
Μπάσκετ
| 2015-05-09 11:00:00

"Δε θα μεταδώσετε τους αγώνες του Final Four"!

"Δε θα μεταδώσετε τους αγώνες του Final Four"!

Μεγάλο θέμα αναμένεται να προκύψει με την τηλεοπτική κάλυψη των αναμετρήσεων στη Μαδρίτη σε περίπτωση που ανοίξει ξανά η ΕΡΤ! Ο Σκύλος έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από την άλλη εβδομάδα το θέμα της επανεκκίνησης της παλιάς ΕΡΤ, στην οποία έπεσε "μαύρο" τον Ιούνιο του 2013. Το νομοσχέδιο για την παλιά ΕΡΤ ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής στα τέλη του Απριλίου και πλέον έχουν γίνει κάποιες ζυμώσεις που αφορούν τη λειτουργίας της νέας ΕΡΤ και το θέμα των εργαζομένων που έμειναν άνεργοι και έκαναν φοβερό αγώνα αυτά τα δύο χρόνια.

Οι εξελίξεις τρέχουν. Όπως έχετε σίγουρα πληροφορηθεί, διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης. Όπως μαθαίνουμε, ωστόσο, ο τελευταίος δεν χαίρει της εκτίμησης από τους απολυμένους και απλήρωτους εργαζόμενους. Βλέπετε ο Λάμπης Ταγματάρχης θυμίζει παλιές κακές εποχές του κρατικού καναλιού. Συν τοις άλλοις οι εργαζόμενοι δεν έχουν χωνέψει με τίποτα το γεγονός ότι θα παραμείνουν στα πόστα τους αυτοί που τους θεωρούν πουλημένους και τους πρόδωσαν προκειμένου να δημιουργηθεί η ΝΕΡΙΤ.

Το ζουμί όμως, όσον αφορά τα αθλητικά δρώμενα, είναι αλλού. Και έχει να κάνει με την τηλεοπτική κάλυψη του Final Four, στο οποίο η χώρα μας έχει ελληνική εκπροσώπηση με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Στη συνεδρίαση των εργαζομένων που έγινε την Παρασκευή συμφωνήθηκε, ότι, εφόσον επαναλειτουργήσει το κανάλι με το λογότυπο της ΕΡΤ, τότε δεν πρόκειται να αφήσουν όσους συναδέλφους τους συστρατεύτηκαν με τη ΝΕΡΙΤ, να πάνε στη Μαδρίτη! "Δεν πρόκειται να αφήσουμε να πάνε να μεταδώσουν αγώνες αυτοί που πρωτοστάτησαν στο άνοιγμα της ΝΕΡΙΤ", ακούστηκε στη συνέλευση.

Φυσικά, αν δεν αλλάξει μέχρι το Final Four της Ευρωλίγκας το σήμα, τότε οι της ΝΕΡΙΤ θα κάνουν κανονικά τη δουλειά τους στην Ισπανία το διήμερο 15-17 Μαΐου.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει αλλάξει το λογότυπο μέχρι τότε. Γιατί όπως μάθαμε η συνέλευση αποφάσισε να συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέρας (στις 09:00) στο Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να γίνει επίσκεψη προς τα γραφεία και κάποιας μορφής κατάληψή τους, μιας και στο ψήφισμα που πάρθηκε την Παρασκευή συμφωνήθηκε η αλλαγή των σημάτων να γίνει με την είσοδο των εργαζομένων της παλιάς ΕΡΤ.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags