Facebook Pixel Τα σκάει ο Σαββίδης και έρχεται στον ΠΑΟΚ!
| 2015-05-13 22:30:00

Τα σκάει ο Σαββίδης και έρχεται στον ΠΑΟΚ!

Τα σκάει ο Σαββίδης και έρχεται στον ΠΑΟΚ!

Ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, που ακούγεται για τον πάγκο των "ασπρόμαυρων", ψήνεται να επιστρέψει στη χώρα μας, αλλά με μία προυπόθεση...

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση στον ΠΑΟΚ να πάρουν νέο προπονητή το καλοκαίρι και να μην κρατήσουν τον Γιώργο Γεωργιάδη, παρότι αυτή ήταν η πρώτη σκέψη του Ιβάν Σαββίδη, όταν έφυγε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στην Τούμπα θέλουν μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή να φέρουν και κόουτς, με βασικό σκοπό, όπως ξεκαθάρισε και ο Ιβάν Σαββίδης, να παρουσιάσουν την επόμενη σεζόν μία ομάδα υψηλότερου επιπέδου από τη φετινή.

Φυσικά, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν και καλές μεταγραφές, κάτι που θεωρείται δεδομένο, μετά την αποπληρωμή των χρεών. Πριν όμως από την άφιξη των παικτών, θα έχουμε, όπως προαναφέραμε, άφιξη προπονητή και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, δεν αποκλείεται αυτός να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, με θητεία στον Παναθηναϊκό!

Ο λόγος για τον Πάουλο Σόουζα, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές του ΠΑΟΚ και είναι θετικός να έρθει στον Δικέφαλο, αρκεί ο Ιβάν Σαββίδης να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Βασιλεία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει γερό στήριγμα εντός του ΠΑΟΚ, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον Ιάκωβο Αγγελίδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Μακάμπι. Μάλιστα, οι δυο τους συνεργάζονταν στην ομάδα του λαού από το 2009 έως το 2014, ενώ ο νυν πρόεδρος των Θεσσαλονικιών, ήταν αυτός που είχε φέρει τον Πορτογάλο τεχνικό στη Μακάμπι. Λέτε να γίνει το ίδιο και τώρα;

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΑΒΒΙΔΗ: Ποιον ξένο άσο του Ολυμπιακού ονειρεύεται στον ΠΑΟΚ; Η απάντηση μόνο ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags