Facebook Pixel Η σύζυγος Γοδόι έδειξε μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα!
| 2015-05-19 23:30:00

Η σύζυγος Γοδόι έδειξε μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα!

Η σύζυγος Γοδόι έδειξε μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα!

Μπορεί ο Αργεντινός χαφ να αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό, αλλά όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Ελλάδας! Τι μαρτύρησε η γυναίκα του και πού μπορεί να έχει κλείσει;

Ένα όνομα που θα μας απασχολήσει σίγουρα το φετινό καλοκαίρι, είναι αυτό του Φερνάντο Γοδόι, ο οποίος έκανε καλή σεζόν με τον Παναιτωλικό και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος ψάχνοντας ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 24χρονος Αργεντινός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Αγρινιώτες, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή πολλών ομάδων εντός και εκτός Ελλάδας, ωστόσο όπως φαίνεται προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σούπερ Λίγκα και μάλλον είναι έτοιμος να υπογράψει σε ελληνικό σύλλογο.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η σύζυγός του, η οποία φεύγοντας για την Αργεντινή, άφησε να εννοηθεί μέσω των social media ότι θα γυρίσουν σύντομα στην Ελλάδα, προφανώς για να παίξει μπάλα ο Γοδόι σε άλλη ομάδα.

Το όνομα του νεαρού χαφ πρόσφατα είχε "παίξει" δυνατά για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ήδη ο μάνατζερ του έχει "τρέξει" αρκετά τη μεταγραφή του για χάρη μεγάλου συλλόγου. 

Το αρνητικό πάντως για την περίπτωση τυο Αργεντινού, είναι πως δε διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ. Γι΄ αυτό άλλωστε και δεν προχώρησε το "φλερτ" που υπήρξε πριν λίγο καιρό με καλή ιταλική ομάδα...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags