Facebook Pixel Ποια ελληνική ομάδα "χτυπάει" τον Νταβίντ Πισάρο!
| 2015-05-21 14:15:00

Ποια ελληνική ομάδα "χτυπάει" τον Νταβίντ Πισάρο!

Ποια ελληνική ομάδα "χτυπάει" τον Νταβίντ Πισάρο!

Γεροντάρα και ...παικτάρα! Μπορεί ο Χιλιανός χαφ να βαδίζει στα 36, ωστόσο στην Ελλάδα μπορεί να κάνει ...πλάκα! Ποιος κορυφαίος σύλλογος τον έβαλε στο μάτι; "Κλικ" κι έμαθες...

Μπορεί να βαδίζει στα 36 του χρόνια, αλλά στη Φιορεντίνα έκανε φέτος μια ακόμη γεμάτη (24 συμμετοχές) και καλή χρονιά στην καριέρα του και σίγουρα στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Πισάρο, ο οποίος όχι μόνο έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει η στήλη "SportDog Penalty", αλλά βρίσκεται και πολύ ψηλά στην "ασπρόμαυρη" λίστα, για τους παίκτες που εξετάζονται για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ενόψει της νέας σεζόν.

Ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός χαφ εξακολουθεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και στον Δικέφαλο δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την ηλικία του. Το έχουν αποδείξει, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, με παίκτες όπως ο Λίνο παλαιότερα και ο Ρατς πιο πρόσφατα, ότι εμπιστεύονται μεγάλους ποδοσφαιριστές αρκεί να έχουν κίνητρα και να μην ψάχνουν για τα τελευταία τους ένσημα.

Το συμβόλαιο του Πισάρο φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να καλύψει, ειδικά όταν μιλάμε για έναν παίκτη της αξίας του Χιλιανού.

Δεδομένου ότι τώρα στον ΠΑΟΚ έχουν δώσει όλο το βάρος στα πλέι οφ, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να προχωρήσει, ωστόσο μετά τη λήξη των αγώνων και με την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή, θεωρείται δεδομένο ότι οι "ασπρόμαυροι" θα κινηθούν για τον σπουδαίο αυτόν ποδοσφαιριστή.

ΒΟΜΒΑ: Ποιος ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα μεγάλο άσο από τη Βαλένθια; Η αποκάλυψη   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags