Facebook Pixel Θα φάει κι αυτή τη χυλόπιτα ο Ολυμπιακός;
| 2015-06-02 23:00:00

Θα φάει κι αυτή τη χυλόπιτα ο Ολυμπιακός;

Θα φάει κι αυτή τη χυλόπιτα ο Ολυμπιακός;

Μετά τον Καρίγιο, που ξεκαθάρισε πως θέλει να παίξει μπάλα σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι πιθανό οι Ερυθρόλευκοι να χάσουν και το δεύτερο μεγάλο στόχο τους!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και μπήκε αποφασισμένος να ρίξει πολύ χρήμα για να κάνει σπουδαίες μεταγραφές, ωστόσο στις προτάσεις που έχει καταθέσει μέχρι στιγμής, ακόμα δεν έχει βρει ανταπόκριση.

Οι Πειραιώτες το παλεύουν για τον Καρίγιο, όμως η περίπτωσή του δε φαίνεται να προχωράει θετικά, μιας και ο παίκτης εξέφρασε σήμερα την επιθυμία να αγωνιστεί σε κάποιο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο μάλλον θα συμβεί και με τον δεύτερο επιθετικό που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Ο λόγος για τον Ρομπίνιο, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης και γι΄ αυτό του έγινε μία σούπερ πρόταση, ωστόσο αυτή μάλλον δε φαίνεται αρκετή για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα χάρη των νταμπλούχων.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να μείνει στη Σάντος, ωστόσο τις τελευταίες ώρες μάλλον έχει αλλάξει γνώμη και εξετάζει σοβαρά άλλες προοπτικές, όχι όμως πολύ "ζεστά" αυτή του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης των μεγάλων αποκαλύψεων, "SportDog Penalty", ο Ρομπίνιο πλέον φλερτάρει με το MLS!

Ο πρώην άσος της Μίλαν "ψήνεται" να συνεχίσει στην καριέρα του στο Ορλάντο, καθώς εκεί τα λεφτά είναι μάλλον περισσότερα, ενώ επιθυμία του να είναι να παίξει ξανά συμπαίκτης με το φιλαράκι του, τον Κακά!

ΦΗΜΕΣ ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να κλέψει το μεγάλο στόχο της ΑΕΚ! Διαβάστε τι ακούγεται ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags