Facebook Pixel Πάει για τη ...Μάξι μεταγραφή του καλοκαιριού!
| 2015-06-04 13:00:00

Πάει για τη ...Μάξι μεταγραφή του καλοκαιριού!

Πάει για τη ...Μάξι μεταγραφή του καλοκαιριού!

Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα, που ετοιμάζεται να κινηθεί πολύ δυνατά στις μεταγραφές, επιθυμεί να κάνει το "μπαμ" με τον Αργεντινό παικταρά; Ο Σκύλος κάνει την αποκάλυψη! 

Αρχικά, να πούμε δύο πράγματα για τον Μάξι Ροντρίγκες. Μπορεί να είναι ένας ποδοσφαιριστής σε προχωρημένη ηλικία (34 στα 35), αλλά παραμένει "μάχιμος", αγωνιζόμενος από το 2012 στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Νιούελς Ολντ Μπόις, με 17 γκολ στα δύο τελευταία πρωταθλήματα και, το σημαντικότερο, χωρίς τραυματισμούς.

Έκανε μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες των Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ενώ έχει 57 συμμετοχές και 16 γκολ με την εθνική Αργεντινής. Μιλάμε για έναν τοπ επιπέδου παίκτη που ακόμα και σε αυτή την ηλικία μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποια ελληνική ομάδα, όμως, ενδιαφέρεται γι΄ αυτόν και μάλιστα έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του;

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", o Μάξι Ροντρίγκες βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, η οποία σκοπεύει φέτος, με την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, να προχωρήσει σε πολύ δυνατές μεταγραφές, προκειμένου από την πρώτη κιόλας χρονιά στη μεγάλη κατηγορία να δείξει τα ...δόντια της στους αντιπάλους της.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι η Ένωση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ενώ το πρόσφατο ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αργεντινή συνδυάστηκε με την περίπτωση του Μάξι Ροντρίγκες.

Υπάρχει, μάλιστα, η εκτίμηση σε όσους γνωρίζουν καλά την αγορά, ότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει δικό της τον Μάξι Ροντρίγκες παρά τον Νάτσο Σκόκο!

Ο έμπειρος Αργεντινός έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Νιούελς, ωστόσο με ένα ποσό κοντά στα 500.000 δολάρια μπορεί να παραχωρηθεί. Το κασέ του παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα για τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ σε Γεωργιάδη, Αθανασιάδη και ...Σουμ! Απολαύστε υπεύθυνα   ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags