Facebook Pixel Μια Χαρά και δυο …μεταγραφάρες!
| 2015-06-11 23:00:00

Μια Χαρά και δυο …μεταγραφάρες!

Μια Χαρά και δυο …μεταγραφάρες!

Δεν πάει μόνο για τον Μπερμπάτοφ ο Ολυμπιακός! Ποια είναι η επόμενη "βόμβα" που... πυροδοτεί ο Μαρινάκης για τη γραμμή κρούσης και πού κολλάει το "παιδί" του Περέιρα;

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς η οριστική αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα φαίνεται πως θα αλλάξει σημαντικά και τον σχεδιασμό της ομάδας.

Στο Λιμάνι φυσικά και περιμένουν την οριστική συμφωνία με τον επόμενο προπονητή για να τρέξουν της διαδικασίες, ωστόσο η διοίκηση ήδη έχει πάρει κάποιες αποφάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να κινηθούν για δύο επιθετικούς και όχι για έναν, όπως είχαν συζητήσει με τον Περέιρα, καθώς θεωρούν ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση.

Προφανώς ο παίκτης που είναι πλέον με το ...ένα πόδι εκτός Ρέντη είναι ο Χάρα, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου, δεν έχει πλέον κανένα στήριγμα εντός της ομάδας. Η πρόθεση άλλωστε της διοίκησης για τον συγκεκριμένο παίκτη, είχε φανεί και από τις συζητήσεις με τον Καρίγιο, όταν και τον είχαν προτείνει ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Με τον Χάρα (πιθανότατα) εκτός ομάδας, στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να κινηθούν για δύο επιθετικούς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ένας θα είναι ο Μπερμπάτοφ! Μάλιστα, σύντομα θα βρίσκεται στη χώρα μας και ο μάνατζερ του Βούλγαρου επιθετικού για να τρέξει το θέμα, ενώ όπως σας έχει αποκαλύψει ο SportDog, ο παίκτης είναι θετικός να παίξει με τα ερυθρόλευκα.

Όσον αφορά τη δεύτερη κίνηση, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μία ακόμα δυνατή μεταγραφή με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που θα αποκτηθεί για την 11άδα και όχι για τον …πάγκο. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι τελευταίες ώρες ακούστηκε έντονα το όνομα του Γκαέλ Κακουτά (έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι), ο οποίος εκτός από εξτρέμ παίζει και ως δεύτερος κυνηγός...

ΠΟΙΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ εξετάζουν στον Ολυμπιακό για τα άκρα της επίθεσης; Διαβάστε   ΕΔΩ 
 
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags