Facebook Pixel Δεν έρχεται μόνος του, φέρνει και το "κανόνι" του!
| 2015-06-12 10:15:00

Δεν έρχεται μόνος του, φέρνει και το "κανόνι" του!

Δεν έρχεται μόνος του, φέρνει και το "κανόνι" του!

Ποιος Βραζιλιάνος παικταράς, που έσκισε τα δίχτυα φέτος σε κορυφαίο πρωτάθλημα, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού; «Κλικ» κι έμαθες...

Όπως μετέδωσε ο SportDog, με μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ, ο Φραν Εσκριμπά, θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο 50χρονος κόουτς αποχωρεί από την Έλτσε (13η φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν) λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου και αναμένεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης των μεγάλων αποκαλύψεων, "SportDog Penalty", ακόμα κι εντός του Σαββατοκύριακου, στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους Ερυθρόλευκους.

Το "κονέ" με τον Ισπανό τεχνικό φαίνεται να έχει κάνει ο Μίνο Ραϊόλα, ο γνωστός μεγαλοατζέντης, που εδώ και χρόνια διατηρεί στενή συνεργασία με τον Ολυμπιακό και μιλάει απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ίδια στιγμή, έντονη φημολογία αναφέρει ότι ο Φραν Εσκριμπά έχει έτοιμη και την πρώτη του μεταγραφή στους νταμπλούχους Ελλάδας που θα αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εκεί που οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να αποκτηθούν δύο σέντερ φορ εγνωσμένης αξίας.

Ο ένας, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να αποτελεί εισήγηση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού από την πρώην ομάδα του, την Έλτσε, με την οποία έκανε φέτος "παπάδες". Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζόνατας, ο οποίος ακούστηκε και προ ημερών για τους Πειραιώτες ως εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που δεν προχωρούσε η μεταγραφή του Καρίγιο.

Ο 26χρονος άσος αναγεννήθηκε στην Έλτσε με προπονητή τον Εσκριμπά και έκανε σούπερ χρονιά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με 34 συμμετοχές και 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν ήταν οι λίγες φορές που τροφοδότησε με ασίστ τους συμπαίκτες του (δείτε τα όλα στο παρακάτω βίντεο).

Ο Ζόνατας, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Ραϊόλα, παίζει στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από την Πεσκάρα, η οποία αξιώνει γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ για τον παραχωρήσει. Ένα ποσό, βέβαια, που μπορεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός για τον φέρει "πακέτο" με τον Εσκριμπά στον Πειραιά.

Ο Βραζιλιάνος φορ, που δεν είναι διεθνής με τη Σελεσάο, ήρθε στην Ευρώπη το 2009 για χάρη της Αλκμάαρ, όπου έπαιξε για μία σεζόν (15 αγώνες - 4 γκολ). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Μπρέσια έναντι ενός μικρού ποσού και έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πετυχαίνοντας 16 γκολ την περίοδο 2011-2012. Το καλοκαίρι του 2012 τον απέκτησε η Πεσκάρα, η οποία, ωστόσο, δεν του έδωσε ευκαιρίες και τον παραχώρησε σε διάφορες ομάδες (Toρίνο, Λατίνα, Έλτσε) δανεικό μέχρι σήμερα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags