Facebook Pixel Ανατροπή με τον προπονητή στον Ολυμπιακό;
| 2015-06-12 16:15:00

Ανατροπή με τον προπονητή στον Ολυμπιακό;

Ανατροπή με τον προπονητή στον Ολυμπιακό;

Την ώρα που το όνομα του Φραν Εσκριμπά παίζει δυνατά για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να είναι άλλος ο "εκλεκτός" της διοίκησης! 

Από χθες, μετά τα μεσάνυχτα, διέρρευσε στο σύνολο του Τύπου η πληροφορία ότι ο Φραν Εσκριμπά αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό.

Η είδηση γράφτηκε και στα ισπανικά Μέσα, με την υποσημείωση ότι ο 50χρονος τεχνικός αποχωρεί από την Έλτσε, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ισπανικής ομάδας, για να αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ναι μεν ο Φραν Εσκριμπά αρέσει και εξετάζεται από τους Πειραιώτες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει δώσει τα χέρια με την "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Αυτό που προκύπτει μέσα το ρεπορτάζ είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο την ίδια στιγμή εξετάζονται και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις προπονητών.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο "εκλεκτός" της διοίκησης μπορεί να είναι τελικά άλλος προπονητής και -κατά πιθανότατα- να μην προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα. 

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει το θέμα με τον Εσκριμπά. Όπως προείπαμε, ο συγκεκριμένος προπονητής απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει deal.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι Ισπανός προπονητής διέψευσε ότι τα έχει βρει με την ελληνική ομάδα. 

Όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή και το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένουμε άμεσα εξελίξεις για το θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο...

ΠΟΙΟΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ στον Ολυμπιακό για διάδοχο του Νικοπολίδη στον πάγκο; Η αποκάλυψη ΕΔΩ  



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags