Facebook Pixel Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Τούντορ στον ΠΑΟΚ!
| 2015-06-19 11:30:00

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Τούντορ στον ΠΑΟΚ!

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Τούντορ στον ΠΑΟΚ!

Έναν παίκτη–δώρο ζήτησε ο νέος προπονητής του Δικεφάλου από τον Ιβάν Σαββίδη! Ποιον διεθνή αριστεροπόδαρο, αξίας 3 εκ. ευρώ, θέλει να φέρει στην Τούμπα; Ο Σκύλος το 'μαθε...

Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι επίσημα από χθες ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και ήδη ο Κροάτης καταστρώνει τα πλάνα του για τον Δικέφαλο, μιας και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού στις 26 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 37χρονος τεχνικός αναμένεται να έχει τις επόμενες μέρες πολλές επαφές με τον Φρανκ Άρνεσεν, προκειμένου να σχεδιάσουν το ρόστερ, ενώ ήδη έχει κάνει την πρώτη του μεταγραφική εισήγηση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής!

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ο Ιγκόρ Τούντορ ζήτησε έναν παίκτη-δώρο από τον Δανό τεχνικό διευθυντή και τον Ιβάν Σαββίδη, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα.

Ο λόγος για τον νεαρό Τίτο Σβεν Σούσιτς, το "παιδί" του Τούντορ στη Χάιντουκ, που έκανε φέτος μια πολύ καλή και "γεμάτη" σεζόν, με 30 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σούσιτς είναι ένας πολυθεσίτης χαφ, καθώς μπορεί να αγωνιστεί ως 6άρι, 8άρι και 10άρι, κλασικός αριστεροπόδαρος, με καλή πάσα και εξαιρετικό μακρινό σουτ. Έχει πετύχει, μάλιστα, κάποια εξαιρετικά γκολ από μακρινή απόσταση, όπως θα δείτε και στο παρακάτω σχετικό βίντεο.

Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Βοσνίας (8 συμμετοχές), αν και νωρίτερα είχε φορέσει το εθνόσημο των μικρών εθνικών ομάδων του Βελγίου.

Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή υπολογίζεται τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Τούντορ έχει πει στον Άρνεσεν ότι οι Κροάτες μπορεί να τον δώσουν στη μισή τιμή και με ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο νέος προπονητής είπε τα καλύτερα λόγια στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Δικέφαλο. Όπως ξεκαθάρισε, μάλιστα, στον Σαββίδη ο σύλλογος θα βγει κερδισμένος απ΄ αυτό το deal, αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί στο μέλλον να πωληθεί με ένα πολύ καλό ποσό.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags