Facebook Pixel ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα από Μπάρτσα ο Ολυμπιακός!
| 2015-06-21 13:00:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα από Μπάρτσα ο Ολυμπιακός!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα από Μπάρτσα ο Ολυμπιακός!

Έτσι θα "πέσει" το Καραϊσκάκη! Ποιον διεθνή παικταρά των Μπλαουγκράνα "χτυπάνε" οι Ερυθρόλευκοι έχοντας πάρει ήδη το "οκ" από τον Μάρκο Σίλβα; Ο Σκύλος αποκαλύπτει…

Έτοιμος να προχωρήσει σε πολύ δυνατές μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση εκτός κι εκτός συνόρων είναι ο Ολυμπιακός μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως σας αποκάλυψε ο SportDog από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, το αφεντικό των Ερυθρολεύκων έχει αποφασίσει να περάσει στην αντεπίθεση και να φέρει στην Ελλάδα παίκτες εγνωσμένης αξίας και παγκοσμίου φήμης.

Ήδη οι Πειραιώτες έχουν κλείσει για την επίθεση τον Ντίμιταρ Μπερμπάροφ, ενώ μία ανάλογη κίνηση ετοιμάζουν και για την άμυνα με παίκτη της Μπαρτσελόνα!

Την αποκλειστική πληροφορία έχει, για μια ακόμα φορά, η έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", που μετέδωσε από τα ξημερώματα ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας κινούνται για τον Τόμας Βερμάελεν!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να παραχωρήσει για ένα χρόνο δανεικό τον έμπειρο στόπερ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν ενημερώσει ήδη τον βασικό υποψήφιο για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο, Μάρκο Σίλβα, για τον διεθνή Βέλγο αμυντικό, έχοντας πάρει τη θετική εισήγηση του Πορτογάλου προπονητή.

Από εκεί και πέρα, το deal με την Μπαρτσελόνα μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα, αφού οι Ερυθρόλευκοι έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα, ενώ υπάρχει και το περσινό "κονέ" από τη μεταγραφή του Ιμπραχίμ Αφελάι.



Ο Τόμας Βερμάελεν έκανε σπουδαία καριέρα στην Άρσεναλ από το 2009 έως το 2014, με περισσότερες από τα 100 συμμετοχές και 13 γκολ, ενώ έφτασε στο σημείο να γίνει ο αρχηγός της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Βέλγος άσος πήρε τη μεγάλη μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα πέρυσι τον Αύγυστο έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών, ενώ η ισπανική ομάδα του πρόσφερε ηγεμονικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας (4+1), με εβδομαδιαίες απολαβές 80,000 λίρες.

Ωστόσο, ο παίκτης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών μέσα στη σεζόν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να παίξει στην Μπάρτσα. Πλέον, έχει επιστρέψει στη δράση γερός και δυνατός και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Μιλάμε σίγουρα για έναν τοπ επιπέδου στόπερ, σε εξαιρετική ηλικία (29 στα 30), με εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ   ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags