Facebook Pixel Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό!
| 2015-06-23 12:00:00

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό!

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό!

Ποιος πρώην "πράσινος" παίζει δυνατά για να αντικαταστήσει "τελειωμένο" από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο; Πού κολλάνε η Εθνική, ο Καραγκούνης και ο Μπασινάς;

Σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αναμένονται στον Ολυμπιακό, ενώ ήδη από χθες ανακοινώθηκε από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση ριζική αναδιάρθρωση σε σημαντικά πόστα στην ΠΑΕ.

Παράλληλα, όπως ξεκαθαρίστηκε και επίσημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα γίνουν ηχηρές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, με στόχο η ομάδα να αλλάξει επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι ανακατατάξεις, πάντως, στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ δεν έχει τελειώσει, καθώς εκκρεμεί μία σημαντική αλλαγή που αφορά το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Ο Πιερ Ισά θεωρείται "τελειωμένος" και ήδη τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στον Τύπο διάφορα ονόματα υποψήφιων διαδόχων, όπως αυτό του Γρηγόρη Γεωργάτου.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ένα όνομα που παραμένει πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη θέση είναι αυτό του Νίκου Νταμπίζα!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει αρκετές συμπάθειες στο Λιμάνι και είναι πολύ πιθανό η περίπτωσή του να προκριθεί από τη στιγμή που στο σύλλογο επιχειρείται επιστροφή παλιών άσων της ομάδας (ο SportDog πρώτος αποκάλυψε την πιθανότητα πρόσληψης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου).

Ο Νταμπίζας έκανε καλή δουλειά στο διάστημα που έμεινε στον "αιώνιο" αντίπαλο και πλέον ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Ο παλαίμαχος αμυντικός θα πήγαινε ...με τα χίλια στην ομάδα του Πειραιά και σ΄ αυτό το ενδεχόμενο αξίζει να αναφέρουμε ότι θα "βολέψει" κι έναν πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, τον Άγγελο Μπασινά! Πώς θα γίνει αυτό;

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει κάνει πρόταση στον Νταμπίζα να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στη "γαλανόλευκη", με τον Μπασινά να αποτελεί τη No2 επιλογή του. Αν, λοιπόν, ανοίξει η "ερυθρόλευκη" πόρτα στον Νταμπίζα, ο Μπασινάς θα γίνει ένας ακόμα παλαίμαχος από το Euro 2004 που θα πάρει πόστο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags