Facebook Pixel Πρόταση-βόμβα από Αλαφούζο!
| 2015-06-26 10:45:00

Πρόταση-βόμβα από Αλαφούζο!

Πρόταση-βόμβα από Αλαφούζο!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για τον "Εσιέν" της άμυνας! Πόσα δίνει και γιατί αυτή η πρόταση φέρνει στην Ελλάδα τον παικταρά; "Κλικ" κι έμαθες...

Αποφασισμένος να δαπανήσει πολλά χρήματα για μεταγραφές, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, δείχνει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έχει φέρει ήδη ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα, τον Μίκαελ Εσιέν, προσφέροντας στον Γκανέζο άσο ένα μυθικό -για τα ελληνικά δεδομένα- συμβόλαιο και ετοιμάζεται τώρα να προχωρήσει και σε μια δεύτερη, εξίσου εντυπωσιακή κίνηση.

Το αφεντικό της "πράσινης" ΠΑΕ θέλει να πραγματοποιήσει μια "δυνατή" μεταγραφή και για την ενίσχυση της άμυνας και γι΄ αυτό προσφέρει "γη και ύδωρ" για να φέρει στην Ελλάδα τον έμπειρο Ισπανό στόπερ, Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο 29χρονος αμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπεσίκτας για δύο χρόνια συμβόλαιο με 2,1 εκατομμύρια συνολικές αποδοχές συν μία "γερή" προκαταβολή.

Έτσι, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ...κοντράρει την προσφορά της τουρκικής ομάδας, δίνει στον Σάντσεθ κλειστό τριετές συμβόλαιο, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο (3+1), με συνολικές αποδοχές που θα αγγίζουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Οι αμοιβές του παίκτη θα είναι κλιμακωτές (θα ξεκινούν από τα 700 χιλιάρικα και θα φτάνουν έως τα 900.000 το χρόνο) στο βάθος της τετραετίας, ενώ η προσφορά του Τριφυλλιού προβλέπει και αρκετά μπόνους (ατομικά και ομαδικά) επίτευξης στόχων που εκτοξεύουν ακόμα περισσότερο τις αρχικές απολαβές! 

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα ποσό-μαμούθ στο σύνολό του που δεν μπορεί να αφήσει σε καμία περίπτωση ...ασυγκίνητο τον παίκτη. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν, άλλωστε, ότι είναι θέμα χρόνου ο Ισπανός να πει το "ναι" στη "χρυσή" πρόταση του Παναθηναϊκού και να έρθει στην Ελλάδα, μαζί με την εντυπωσιακή γυναίκα του, για τις εξετάσεις και τις υπογραφές.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags