Facebook Pixel Τι κουφό ζήτησε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό!
| 2015-06-26 14:00:00

Τι κουφό ζήτησε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό!

Τι κουφό ζήτησε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό!

Ποιον "τελειωμένο" ποδοσφαιριστή, με μόλις πέντε συμμετοχές σε δύο σεζόν, επιθυμεί να πάρει στην προετοιμασία ο Πορτογάλος κόουτς γιατί τον πιστεύει; Δε σας πάει το μυαλό...  

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να μην έχει αναλάβει ακόμα επίσημα καθήκοντα στον Ολυμπιακό και συνεχώς να παρουσιάζονται νέα προβλήματα με τη Σπόρτινγκ που εμποδίζουν την έλευσή του στην Ελλάδα, ωστόσο ο Πορτογάλος δουλεύει εδώ και καιρό ως προπονητής των Ερυθρολεύκων.

Ο νεαρός τεχνικός έχει συζητήσει με τους Πειραιώτες για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα, μιας και έχει σχηματίσει ήδη άποψη για το ρόστερ και τις προσθαφαιρέσεις που απαιτούνται, εκφράζοντας άποψη και για κάποιους από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τη διοίκηση.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος ξάφνιασε τους ανθρώπους της ομάδας όταν τους ζήτησε να μην παραχωρήσουν τον Σαμπού Γιαταμπαρέ γιατί θεωρεί ότι έχει καλά στοιχεία και θέλει να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία!

Μιλάμε, φυσικά, για έναν παίκτη που αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2013, μετά από εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ, έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαστιά και μετράει από τότε μόλις πέντε συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού κανένας προπονητής δεν τον πίστεψε, με αποτέλεσμα να δοθεί δύο φορές δανεικός σε Μπαστιά (13 συμ. - 1 γκολ) και Γκινγκάμπ (19 συμ. - 1 γκολ).

Ο Σίλβα, λοιπόν, επιθυμεί να έχει ιδία άποψη για τον Γάλλο μέσο και γι΄ αυτό σκοπεύει να του δώσει ευκαιρίες στο Ζέεφελντ. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, ενώ η τελευταία του ομάδα, η Γκινγκάμπ, δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που κατείχε, μετά το τέλος του μονοετούς δανεισμού του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags