Facebook Pixel Ήταν να φύγουν και τους κρατάει ο Μάρκο Σίλβα!
| 2015-08-03 09:30:00

Ήταν να φύγουν και τους κρατάει ο Μάρκο Σίλβα!

Ήταν να φύγουν και τους κρατάει ο Μάρκο Σίλβα!

Δύο «τελειωμένοι» του Ολυμπιακού βγαίνουν από τη μαύρη λίστα, μετά από απόφαση του Πορτογάλου προπονητή! Ποιοι είναι και για ποιο λόγο θα παραμείνουν τελικά στην ομάδα;

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να ήρθε στην Ελλάδα "διαβασμένος" ως προς το ρόστερ του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας σε μεγάλο βαθμό τι προσθαφαιρέσεις πρέπει να γίνουν, ωστόσο για κάποιους παίκτες ήθελε να σχηματίσει καλύτερη άποψη μέσα από την προετοιμασία.

Γι΄ αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός δε βιάστηκε να αποφασίσει ποιοι παίκτες θα "κοπούν" και περίμενε τα πρώτα δυνατά φιλικά, δίνοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να αποδείξουν τι αξίζουν.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους έδωσε ο 38χρονος τεχνικός, όπως ήταν οι Καραμάνος και Γιαταμπαρέ, κάποιοι άλλοι όμως την άρπαξαν από τα μαλλιά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, αν και πριν την έναρξη της προετοιμασίας βρίσκονταν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Φράνκο Χάρα και Τζίμι Ντουρμάζ που στα τελευταία δύο φιλικά των Ερυθρολεύκων, κόντρα σε Τβέντε και Φέγενορντ, ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι δύο παίκτες, μαζί με τον Κώστα Φορτούνη και τον Φελίπε Πάρντο, έφτιαξαν μία εκπληκτική τετράδα στην επίθεση που απέδωσε δημιουργικό, γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας αφάνταστα τον τεχνικό των πρωταθλητών.

Αν και υπήρχε, δηλαδή, η πρόθεση να παραχωρηθούν ο Αργεντινός και ο Σουηδός, ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να τους κρατήσει στο ρόστερ ως επιβράβευση για την εικόνα που έδειξαν στην προετοιμασία. Είναι δύο παίκτες, άλλωστε, που προσαρμόστηκαν αμέσως στις απαιτήσεις του νέου προπονητή, δούλεψαν σκληρά και έδειξαν την απαιτούμενη διάθεση σε αντίθεση με άλλους (βλέπε Κασάμι) που ήταν αδιάφοροι και δεν κατάφεραν να πείσουν τον Πορτογάλο κόουτς.

Βέβαια, η παραμονή των Χάρα και Ντουρμάζ, δε σημαίνει ότι θα "ακυρώσει" τις μεταγραφές του ακραίου επιθετικού (Ερνάνι) και του δεύτερου σέντερ φορ που αναμένεται να πιάσει Λιμάνι μετά την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ωστόσο, ο Πορτογάλος θα έχει περισσότερες εναλλακτικές επιλογές στα χέρια του ενόψει μιας δύσκολης σεζόν που απαιτεί έτσι κι αλλιώς πολλές λύσεις στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Aυτός είναι η μεγάλη καψούρα του Μαρινάκη!
 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags