Facebook Pixel Δεν αφήνει τίποτα όρθιο Τούντορ!
| 2015-08-04 11:30:00

Δεν αφήνει τίποτα όρθιο Τούντορ!

Δεν αφήνει τίποτα όρθιο Τούντορ!

Η επιχείρηση-σκούπα συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ, με νέο «θύμα» Έλληνα άσο που πέρυσι έκανε όργια! Τι κι αν ο Σαββίδης έδωσε μάχη για να τον πάρει, ο Κροάτης τον στέλνει στην εξέδρα!

Ο Ιγκόρ Τούντορ, σε συνεργασία με τον Φρανκ Άρνεσεν, συνεχίζουν την επιχείρηση "ξεσκαρτάρισμα" στον ΠΑΟΚ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι επίκεται νέο κύμα αποχωρήσεων στην ομάδα.

Όπως ακούγεται, οι μεταγραφές που θα γίνουν στον Δικέφαλο αναμένεται να ...σπρώξουν προς την πόρτα της εξόδου κι άλλους ποδοσφαιριστές που είτε δεν άρπαξαν την ευκαιρία στην προετοιμασία, είτε δεν κάνουν στον νέο προπονητή.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει ακόμα ένας παίκτης, ο οποίος αν και έκανε πέρυσι εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, δε φαίνεται να γεμίζει το μάτι του Κροάτη τεχνικού.

Ο λόγος για τον Νίκο Κοροβέση που ήταν από τους πρώτους παίκτες που "έκλεισε" ο ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο ο Τούντορ θεωρεί ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο πλάνο του.

Αν και ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά ως φουλ μπακ στο 3-5-2 που εφαρμόζει ο Κροάτης και παρόλο που έχει "κοπεί" ήδη από τη συγκεκριμένη θέση ο Ρασβάν Ρατς, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και δεν αποκλείεται είτε να παραχωρηθεί δανεικός, είτε να παραμείνει στην ομάδα ως δεύτερη ή τρίτη επιλογή.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, συμβαίνει και με τον Γιάννη Σκόνδρα στη δεξιά πλευρά, με τον Τούντορ να έχει αποφασίσει να "καθαρίσει" τον Έλληνα δεξιό μπακ, ζητώντας από τη διοίκηση την απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη από την ξένη αγορά για τη συγκεκριμένη θέση.

Το φοβερό, πάντως, στην υπόθεση Κοροβέση είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε μάχη με την ΑΕΚ για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΣ, ενώ ξόδεψε ένα αρκετά σημαντικό ποσό για τον πάρει "πακέτο" με τον Χάρη Χαρίση. Για την ώρα, πάντως, ο δεύτερος φαίνεται να υπολογίζεται κανονικά από τον τεχνικού του Δικεφάλου... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φοβερή απάντηση Λούκας για ΠΑΟΚ και ...Μπάρτσα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags