Facebook Pixel Παίκτης του Ολυμπιακού τα είχε βρει με τον ΠΑΟΚ!
| 2015-08-11 14:15:00

Παίκτης του Ολυμπιακού τα είχε βρει με τον ΠΑΟΚ!

Παίκτης του Ολυμπιακού τα είχε βρει με τον ΠΑΟΚ!

Αυτά κανείς δεν τα γράφει λέμε! Ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών είχε κλείσει πριν λίγο καιρό στο Δικέφαλο! Ποιος είναι ο παίκτης και τι ακριβώς είχε παιχτεί; Καυτό παρασκήνιο!

Ακόμα μία μεταγραφική υπόθεση έχει πρωταγωνιστές τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ακόμα ένας παίκτης, αυτή τη φορά από το ελληνικό πρωτάθλημα, αποτέλεσε τον πόθο των "ερυθρόλευκων" και των "ασπρόμαυρων".

Το μεγάλο παρασκήνιο αφορά καλό ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λιγκ που τώρα ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά θα μπορούσε να παίζει στον ΠΑΟΚ, μιας και υπήρχε συμφωνία με τον Δικέφαλο τον περασμένο Γενάρη!

Ο λόγος για τον Μανώλη Μπέρτο, ο οποίος υπέγραψε πριν λίγο καιρό στην ομάδα του Πειραιά τριετές συμβόλαιο, ωστόσο αναμένεται να παραμείνει στην Ξάνθη για ένα χρόνο ως δανεικός.

Το deal κανόνισε απευθείας ο πατέρας του ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου μάνατζερ ή άλλων εμπλεκόμενων.

Η είδηση, ωστόσο, στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο παίκτης πριν λίγους μήνες  είχε πει το "ναι" για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ!

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ο 26χρονος αμυντικός είχε δώσει τα χέρια με τον Δικέφαλο, από τον περασμένο Γενάρη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του το προσεχές καλοκαίρι!

Από τον ΠΑΟΚ, όμως, ακύρωσαν τη συμφωνία και τελικά ο παίκτης παρέμεινε στην Ξάνθη. Προφανώς οι πολλές αντικαταστάσεις που έγιναν στους "ασπρόμαυρους" (αλλαγή προπονητή, τεχνικού διευθυντή κ.λπ.) ήταν η αιτία που χάλασε η "κλεισμένη" μετακίνηση του Μπέρτου στη Θεσσαλονίκη, με τον παίκτη να μένει μετά από μία καλή σεζόν στα κρύα του λουτρού.

Όλα αυτά, βέβαια, προσωρινά, καθώς αργότερα έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ο ποδοσφαιριστής με συνοπτικές διαδικασίες ντύθηκε στα ερυθρόλευκα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Περέιρα τον έφερνε με 2,5, ο Σίλβα τον φέρνει με 7!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags