Facebook Pixel «Μάχη» ΑΕΚ - Παναθηναϊκού για Έλληνα άσο!
| 2015-08-13 22:30:00

«Μάχη» ΑΕΚ - Παναθηναϊκού για Έλληνα άσο!

«Μάχη» ΑΕΚ - Παναθηναϊκού για Έλληνα άσο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SportDog: Οι δύο ομάδες «κοιτάζουν» ταλαντούχο επιθετικό, που πέρυσι έκανε σούπερ σεζόν. Ποιος κάνει το «κονέ» και ποιος έχει... προβάδισμα.

Μία μεταγραφική κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς και οι δύο ομάδες κοιτάνε διακριτικά την ελληνική αγορά και ψάχνουν μήπως υπάρχει κάποια καλή περίπτωση σε... οικονομική τιμή.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης «SportDog Penalty», και οι δύο ομάδες έχουν άριστη άποψη για έναν Έλληνα φορ! Μάλιστα, για τη μία είχε υπάρξει θέμα και τον Ιούνιο, όμως τότε δεν προχώρησε...

Αναφερόμαστε στον Λουκίνα, τον περσινό πρώτο σκόρερ του Ηρακλή, τον οποίο εξακολουθεί να «ζαχαρώνει» η ΑΕΚ, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται πολύ ψηλά και στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου! Στην Ένωση έχουν εξαιρετική άποψη για τον παίκτη από τα μεταξύ τους ματς πέρυσι, ενώ μετά το θέμα Τζιμπούρ, βγήκαν και πάλι στην... γύρα για επιθετικό και στον Παναθηναϊκό από την αρχή του καλοκαιριού είναι γνωστό πως ψάχνουν έναν φορ, που δεν θα υπολογίζεται για βασικός.

Επίσης, ο SportDog έμαθε πως την υπόθεση χειρίζεται για λογαριασμό της Ένωσης εξωδιοικητικός παράγοντας, συνεργάτης του Μελισσανίδη, ενώ για τους "πράσινους" ένας παλαίμαχος, που τώρα ασχολείται μανατζερικά!

Βέβαια τόσο στην ΑΕΚ, εκεί μάλλον θα πρέπει να φύγει πρώτα ο Κρισάντους, όσο και στον Παναθηναϊκό, επαναλαμβάνουμε πως τον θέλουν για να... γεμίσουν το ρόστερ τους κι όχι για να τον υπολογίζουν στις πρώτες επιλογές.

*** Το «κόλπο γκρόσο» με ερυθρόλευκο άσο ο Αστέρας! Διαβάστε ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θέλουν στην Τρίπολη ΕΔΩ




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags