Facebook Pixel Εντυπωσιακή... κατρακύλα για Έλληνα διεθνή!
| 2015-08-14 22:45:00

Εντυπωσιακή... κατρακύλα για Έλληνα διεθνή!

Εντυπωσιακή... κατρακύλα για Έλληνα διεθνή!

Με πέρασμα σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, αλλά και ακριβή μεταγραφή στο εξωτερικό, έφτασε (πολύ μικρός) να μην βρίσκει σοβαρή ομάδα. ΔΕΝ είναι ο Σαμαράς...
 

Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο ανατροπής και κανείς ποδοσφαιριστής, πουθενά σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ότι στο μέλλον θα κάνει... θαύματα.

Η μπάλα είναι άσχημο πράγμα και αν δεν δουλεύεις συνεχώς και αν δεν βελτιώνεσαι, πολύ γρήγορα βγαίνεις εκτός παιχνιδιού και μένεις στα... αζήτητα! Αυτό συνέβη και με ένα σπουδαίο ταλέντο από την Ελλάδα, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια ήταν βασικός στην Εθνική και θεωρούνταν μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φέτος δεν είχε ούτε μία σοβαρή πρόταση!

Το θέμα αποκαλύπτει η στήλη «SportDog Penalty» και αφορά τον Γιάννη Φετφατζίδη, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της Τζένοα, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει κάνει την καριέρα που όλοι περίμεναν και σίγουρα άξιζε.

Ο «Φέτφα» λοιπόν, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, το φετινό καλοκαίρι δεν είχε ούτε μία πρόταση, πλην αυτής από την Αλ Αχλί, στην οποία τελικά και υπέγραψε. Μάλιστα η ομάδα της Τζέντα τον ήθελε από τον Αυγουστο του 2014(μαζί με τον Κούρντι)και τότε του πρόσφερε και περισσότερα χρήματα. Του έδινε συμβόλαιο με 2 εκατομμύρια ευρώ απολαβές τον χρόνο, ενώ φέτος υπέγραψε με 1.5 εκα. Ευρώ.

Τα χρήματα σε καμία περίπτωση δεν είναι λίγα, ωστόσο και μόνο το γεγονός πως σε αυτή την ηλικία (24 ετών), θα αγωνίζεται στην Αλ Αχλί, δείχνει πως η κατρακύλα έχει ξεκινήσει...




Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags