Facebook Pixel Αυτόν που είχε απορρίψει ο ΠΑΟ πήρε ο Ολυμπιακός!
| 2015-08-17 12:45:00

Αυτόν που είχε απορρίψει ο ΠΑΟ πήρε ο Ολυμπιακός!

Αυτόν που είχε απορρίψει ο ΠΑΟ πήρε ο Ολυμπιακός!

Κι όμως, ξένος διεθνής άσος, ο οποίος είχε απαξιωθεί -με απίστευτες εκφράσεις- από τους Πράσινους, προορίζεται τώρα για ηγέτης στους πρωταθλητές! Διαβάστε για να μαθαίνετε...

Τρομερό παρασκήνιο με διεθνή ξένο ποδοσφαιριστή που προορίζεται για βασικός κι αναντικατάστατος στον φετινό Ολυμπιακό από τον Μάρκο Σίλβα, φέρνει στην επιφάνεια ο SportDog. Πρόκειται για έμπειρο παίκτη, με θητεία σε σπουδαία πρωταθλήματα, τον οποίο, όμως, είχε απορρίψει ο ...Παναθηναϊκός, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, πριν από λίγα χρόνια!

Ο λόγος για το τελευταίο, όπως όλα δείχνουν, μεταγραφικό απόκτημα των Ερυθρολεύκων, τον Μανουέλ Ντα Κόστα, που αναμένεται να αποτελέσει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τη μία "κολόνα" στο κέντρο της άμυνας, καθώς προβλέπεται ακόμα μία δυνατή μεταγραφή για την "καρδιά" της "ερυθρόλευκης" οπισθοφυλακής.

Ο Πορτογάλος στόπερ, διεθνής με το Μαρόκο (6 συμμετοχές), είχε βρεθεί πριν από πέντε χρόνια, στο μεταγραφικό στόχαστρο του αιωνίου αντιπάλου, κατά την εποχή της πολυμετοχικότητας. Ήταν το καλοκαίρι του 2010, όταν οι Πράσινοι, με Νίκο Νιόπλια προπονητή, έψαχναν το περίφημο ...χάμερ για την άμυνα.

Όπως ανέφεραν όλα τα δημοσιεύματα της εποχής, ο Ντα Κόστα βρισκόταν ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Τριφυλλιού, ωστόσο μετά από ένα φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την τότε ομάδα του Πορτογάλου αμυντικού, τη Γουεστ Χαμ (ήττα με 1-0), ο προπονητής των Πράσινων είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νιόπλιας είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ..."Ποιος Ντα Κόστα;", τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος στόπερ δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό και πως η ομάδα ψάχνει για κάτι καλύτερο στην άμυνα.

"Σε ποια λίστα ήταν; Στη λίστα τη δική μου δεν είπαμε ποτέ ότι έχουμε πρώτο στόχο τον Ντα Κόστα", είχε πει ο Έλληνας τεχνικός. για να συνεχίσει: "Εντάξει, στη λίστα μας ήταν πολύ ψηλά ο πήχης. Δεν ήταν στο επίπεδο του Ντα Κόστα".

Μάλιστα, ο Νίκος Νιόπλιας συνέχισε τα απαξιωτικά σχόλια για τον αμυντικό, που αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επρόκειτο για έναν παίκτη κατώτερου του ...Γιόσου Σαριέγκι! "Γιατί ο Ντα Κόστα είναι καλύτερος από τον Σαριέγκι; Θέλουμε κάτι καλύτερο...", είχε ξεκαθαρίσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για την ιστορία, πάντως, οι Πράσινοι απέκτησαν, μετά από λίγες ημέρες, τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταγραφή πάει να κάνει ο ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags