Facebook Pixel Έτοιμη η πρώτη μεταγραφή Γενάρη από τον ΠΑΟΚ!
| 2015-08-20 15:00:00

Έτοιμη η πρώτη μεταγραφή Γενάρη από τον ΠΑΟΚ!

Έτοιμη η πρώτη μεταγραφή Γενάρη από τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά στον Δικέφαλο έχουν προγραμματίσει ήδη το πρώτο «χτύπημα» για το χειμώνα! Αν και υπάρχει μία βασική προϋπόθεση για να γίνει το deal…

Μπορεί ακόμα να μην έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, ωστόσο επειδή ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις του (εκκρεμεί η απόκτηση σέντερ φορ), έχιε τη δυνατότητα να σχεδιάζει και τις μελλοντικές του κινήσεις.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν προγραμματίσει ήδη το πρώτο "χτύπημα" για τον χειμώνα, που αφορά την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης, με έναν έμπειρο και ικανό ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος πήρε -προς έκπληξη πολλών- μεταγραφή στη Βέροια, στην οποία είναι προπονητής ο Γιώργος Γεωργιάδης και τεχνικός διευθυντής ο Ζήσης Βρύζας.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχει κανένας όρος ο παίκτης να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη, ωστόσο αν ο διεθνής άσος εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Βασίλισσα, θεωρείται σίγουρο ότι οι "ασπρόμαυροι" θα κινηθούν για την απόκτησή του είτε τη χειμερινή περιόδο, είτε το αργότερο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αλγερινός είναι αποδεδειγμένα πολύ ποιοτικός εξτρέμ, ο οποίος έχει "πιάσει" σε ολόκληρο Ολυμπιακό, ωστόσο θα ήταν ρίσκο για τον Δικέφαλο να τον εμπιστευτεί τώρα, μετά τα τελευταία σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του.

Στην ουσία η Βέροια μπορεί να αποτελέσει για τον Αμπντούν το "σκαλοπάτι" για την επόμενη μεγάλη μεταγραφή του, καθώς μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που είναι ακόμα 29 χρόνων. Κι αν τα καταφέρει μέσα στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ θα του προσφέρει δεδομένα, αργά ή γρήγορα, αυτή τη δυνατότητα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χοντρό χουνέρι του Ρατς στον Άρνεσεν!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags