Facebook Pixel Το παρασκήνιο για το διαζύγιο ΑΕΚ με Ζήκο!
| 2015-08-21 19:40:00

Το παρασκήνιο για το διαζύγιο ΑΕΚ με Ζήκο!

Το παρασκήνιο για το διαζύγιο ΑΕΚ με Ζήκο!

Ήθελε να φύγει αλλά δεν τον άφηναν! Τελικά του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι. Διαβάστε στον SportDog όλη την ιστορία, από την αρχή.

Τις τελευταίες ημέρες η καθημερινότητα της ΑΕΚ διαταράχτηκε με την αιφνίδια παραίτηση του Άκη Ζήκου απ'τη διεύθυνση των Ακαδημιών του Δικέφαλου αετού. Η αλήθεια είναι, ότι όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα εκεί στα Σπάτα δεν έπεσαν και απ'τα σύννεφα.

Φαινόταν με γυμνό μάτι, ότι το έργο θα είχε αυτήν την κατάληξη. Η αρχή του τέλους σηματοδοτήθηκε τον Ιανούαριο του 2015 με το αιφνίδιο διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Έρικ Μπουρακί (τη θέση του ανέλαβε ο Γρηγόρης Μπογδάνης), τον οποίο ο Ζήκος είχε φέρει στις «κιτρινόμαυρες» Υποδομές προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις του και τα φυτώρια του Δικεφάλου να κάνουν τη διαφορά.

Κυκλοφορεί και έχει μεγάλη δόση αλήθειας, ότι υπήρχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ Ζήκου και Μπάγεβιτς. Δεν ταίριαζαν τα χνώτα τους. Μάλιστα στην πιάτσα είχε ακουστεί, ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ήταν ευχαριστημένοι γενικά απ'το έργο του.

«Μα καλά», θα αναρωτηθείτε αρκετοί. «Αφού δεν τον πήγαιναν και γούσταραν τη δουλειά του, γιατί δεν τον ξήλωναν;» Εδώ κρύβεται και το μεγάλο μυστήριο της υπόθεσης.

Γιατί, ο Ζήκος ήθελε εδώ και καιρό να φύγει απ'την Ένωση. Ο σκύλος είναι σε θέση να γνωρίζει, ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δήλωνε την παραίτησή του! Απλά τώρα έγινε δεκτή. Όπως μας σφύριξαν καλά πληροφορημένες πηγές, ο παλαίμαχος μέσος της ΑΕΚ και μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Μονακό, είχε δώσει δύο φορές την παραίτησή του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άρα να υποθέσουμε, ότι τις προηγούμενες 2 φορές ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν είχε την κατάλληλη αφορμή για να τον σουτάρει...

Μία, δύο του Ζήκου, την τρίτη... κάηκε. Πάντως δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να υπάρξει και άλλη ηχηρή αποχώρηση απ'τα Σπάτα. Όνομα πιο «βαρβάτο» από τον Ζήκο που θα κάνει μεγάλο ντόρο. Και αυτόν κάποια στιγμή στο παρελθόν, τον είχε σώσει ο Μπάγεβιτς...


*** ΦΟΒΕΡΟ σχόλιο Αλέφαντο για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ...ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε τον ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags