Facebook Pixel Μεγάλη ομάδα πήγε να κλέψει άσο του Ολυμπιακού!
| 2015-08-22 22:00:00

Μεγάλη ομάδα πήγε να κλέψει άσο του Ολυμπιακού!

Μεγάλη ομάδα πήγε να κλέψει άσο του Ολυμπιακού!

Πώς κορυφαίος σύλλογος προσπάθησε να αποκτήσει "καυτό" όνομα των "ερυθρολεύκων", αλλά στο Λιμάνι δεν ...ψάρωσαν και χάλασαν τη δουλειά; Τρομερό παρασκήνιο μόνο εδώ!

Παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν πουλάνε πλέον ...όσο κι όσο και γι΄ αυτό έχουν ενημερώσει ομάδες και μάνατζερ πως παίκτες από το Λιμάνι θα φύγουν μόνο όταν έρθουν τα κατάλληλα χρήματα.

Βέβαια, η απόφαση αυτή δεν αρέσει σε πολλές ομάδες, οι οποίες θα ήθελαν να πάρουν παίκτες από την Ελλάδα φθηνά, όμως από τις πρώτες επαφές με τους πρωταθλητές καταλαβαίνουν πως το ...τζάμπα πέθανε. Κάπως έτσι μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος προσπάθησε να πάρει παίκτη του Ολυμπιακού πιο φθηνά με τη "βοήθεια" τρίτης ομάδας αλλά δεν τα κατάφερε!

Ο λόγος για την Ίντερ και την προσπάθεια που κάνει εδώ και πολύ καιρό για να αποκτήσει τον Μαζουάκου. Οι "νερατζούρι" έχοντας διαπιστώσει πως οι Πειραιώτες δεν μειώνουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους, έβαλαν στο κόλπο και την ...Τζένοα. Γι΄ αυτό γράφτηκε στον ιταλικό Τύπο πως προφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν έγραψαν πως από πίσω ήταν η Ίντερ!

Οι Ιταλοί σκέφτηκαν πως ο Ολυμπιακός δε θα ζήταγε τα ίδια λεφτά, όμως στον Πειραιά δεν ...ψάρωσαν και έτσι έδωσαν την ίδια αρνητική απάντηση. Άλλωστε, όπως σας αποκαλύψαμε στο SportDog, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πρόσφατα πει "όχι" σε 9 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαζουάκου από τη Νιουκάστλ!

Ο Ολυμπιακός βέβαια και... δεν καίγεται να πουλήσει (το απέδειξε φέτος με τις τόσες "χυλόπιτες" που μοίρασε) και πουλάει ακριβά, στη λεγόμενη υπεραξία. Με τον Μαζουακού δεν έχει λόγο να βιάζεται αφού με μια σεζόν απογείωσε τη χρηματιστηριακή του άξια στα 4,5 εκ., ενώ θυμίζουμε του κόστισε μόλις 350.000 ευρώ!

Συν το ότι μιλάμε για έναν 21χρονο αριστερό μπακ χαφ, που παίζει στην εθνική Ελπίδων της Γαλλίας. Αν δεν τον πουλήσει φέτος και τον "ψήσει" να μείνει στην ομάδα, φανταστείτε τι θα ζητάει το επόμενο καλοκαίρι μετά από τη δεύτερη εμφάνισή του στο Τσάμπιονς Λιγκ... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτός θέλει ΑΕΚ αλλά τον στέλνουν στον Ολυμπιακό; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags