Facebook Pixel Ο Άρνεσεν φοβάται τον Ολυμπιακό!
| 2015-08-25 10:30:00

Ο Άρνεσεν φοβάται τον Ολυμπιακό!

Ο Άρνεσεν φοβάται τον Ολυμπιακό!

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ που φοβάται ότι θα χάσει τον παικταρά μέσα από τα χέρια του! Τι συμβαίνει και γιατί τρέμει τους Ερυθρόλευκους ο Δανός;

Η αρπαγή του Φινμπόγκασον και το πρόσφατο ενδιαφέρον-σφήνα του Ολυμπιακού για τον Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ, έχουν κάνει τον Φρανκ Άρνεσεν να χάσει τον ύπνο του. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ξέρει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Ερυθρόλευκους σε μεταγραφικές κόντρες, μιας και διαθέτουν το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Γι΄ αυτό τρέμει τις τελευταίες ώρες μην πάθει δεύτερο κάζο από τους πρωταθλητές και δεν μπορεί μετά να κυκλοφορήσει στη Θεσσαλόνικη.

Ο Δανός, ως γνωστόν, έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον σέντερ φορ, Όλα Τοϊβόνεν, με τις τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, να αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, αλλά όχι ακόμα με την ομάδα του, τη Ρεν. Την ίδια στιγμή, το όνομα του 29χρονου σέντερ φορ εμπλέκεται έντονα και με τον Ολυμπιακό, ο οποίος λέγεται ότι ψάχνει για έναν έμπειρο γκολτζή, προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει πληροφορηθεί ότι ο συγκεκριμένος φορ έχει προταθεί και στους Ερυθρόλευκους και ...τρελένεται στην ιδέα να χάσει από τους πρωταθλητές ακόμα έναν παίκτη, μετά τον Ισλανδό φορ. Μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να βγαίνουν στη δημοσιότητα κι άλλα ονόματα επιθετικών για τον ΠΑΟΚ (Ιλόμπε Εμ Μπόγιο), σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να επικοινωνηθεί ότι ο διεθνής Σουηδός δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζεται από τον Δικέφαλο.

Πάντως, είναι η αλήθεια ότι αν ο Ολυμπιακός όντως ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο παίκτη, μπορεί να πληρώσει εύκολα τη γαλλική ομάδα και να τον αποκτήσει, μιας και εκεί έχει κολλήσει η διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ, προκαλώντας μεγάλο επικοινωνιακό πλήγμα στον Δικέφαλο. Κάτι που, φυσικά, σκέφτεται ο Άρνεσεν και τον λούζει κρύος ιδρώτας...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αγκαλιά τού Σαββίδη που θα συζητηθεί! (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags