Facebook Pixel Προτίμησε τα χοντρά φράγκα από τον Παναθηναϊκό;
| 2015-09-09 20:15:00

Προτίμησε τα χοντρά φράγκα από τον Παναθηναϊκό;

Προτίμησε τα χοντρά φράγκα από τον Παναθηναϊκό;

Ποιος παίκτης που έχει εκφράσει τα αισθήματά του για το Τριφύλλι και χρωστάει πολλά σε αυτή την ομάδα, διάλεξε άλλο σύλλογο για ...άλλο λόγο; Το "καυτό" παρασκήνιο στο Σκύλο!

Tο όνομα του Χάρη Μαυρία "έπαιξε" πολύ δυνατά και το φετινό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αν και στο Τριφύλλι ήταν αισιόδοξοι πως έστω και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, θα έκαναν δικό τους τον νεαρό άσο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει σε μεγάλη εκτίμηση τα προσόντα του παίκτη, θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και εκτιμά ότι όταν μπορέσει να δουλέψει μαζί του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα καταφέρει να τον επαναφέρει σε top φόρμα.

Βέβαια, για όλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον κάποιους μήνες, καθώς ο Μαυρίας δεν έφυγε από τη Σάντερλαντ, αποφάσισε να μείνει στην Αγγλία, χωρίς όμως να υπολογίζεται από την ομάδα του, η οποία ψάχνει τρόπο να τον ...ξεφορτωθεί.

Γιατί, όμως, ο Έλληνας άσος δε δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιο του, όπως του πρότεινε η Σάντερλαντ, για να έρθει νωρίτερα στον Παναθηναϊκό, ή έστω να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί;

Ο Σκύλος έψαξε το θέμα και ρωτώντας ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, διαπίστωσε ότι ουσιαστικά ήταν απόφαση του παίκτη να παραμείνει στην αγγλική ομάδα, αν και δεν υπολογίζεται.

"Να απαρνηθεί δηλαδή τα 500 χιλιάρικα που παίρνει στη Σάντερλαντ για τα 150 χιλιάρικα του Παναθηναϊκού;", ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Αυτός, λοιπόν, ήταν ο αληθινός λόγος που ο Μαυρίας δε φοράει αυτή τη στιγμή την πράσινη φανέλα. Όλα τα άλλα που γράφονται δεξιά κι αριστερά είναι απλά ...φιλοσοφίες. Τώρα, όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή, είτε θα πάει δανεικός σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ είτε θα περιμένει μήπως ...απολυθεί ο Ντικ Άντβοκατ που είναι ο άνθρωπος που τον έχει βάλει στη "μαύρη λίστα".

Από τον Γενάρη, πάντως, το όνομα του Μαυρία θα επιστρέψει δεδομένα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα "έσκασε" ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags