Facebook Pixel Το απόλυτο σοκ για Μήτρογλου!
| 2015-09-10 11:00:00

Το απόλυτο σοκ για Μήτρογλου!

Το απόλυτο σοκ για Μήτρογλου!

Τον ύπνο του έχει χάσει εδώ και λίγες ώρες ο διεθνής φορ! Τι συνέβη που μπορεί να του στοιχίσει στην καριέρα του και γιατί τον έχουν ζώσει τα μαύρα φίδια; «Κλικ» κι έμαθες...

Ο Μήτρογλου δε διανύει και την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, κάτι που φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Εθνική ομάδα, όπου αν και αγωνίστηκε βασικός χωρίς να αντικατασταθεί, δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Η μεταγραφή στην Μπενφίκα δείχνει να μην έχει αναγεννήσει ακόμα τον Έλληνα φορ που παραμένει "βαρύς" και μακριά από τον παλιό καλό εαυτό του.

Σα να μην έφτανε αυτό για τον διεθνή άσο, τις τελευταίες ώρες έσκασε και μια απρόσμενη είδηση που τον τάραξε ψυχολογικά και μπορεί να φέρει δυσάρεστες εξελίξεις. Πρόκειται για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ΕΠΟ εξετάζει πολύ σοβαρά για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την περίπτωση του Φέλιξ Μάγκατ! Και πού είναι το πρόβλημα για τον Έλληνα άσο; 

Μιλάμε για τον προπονητή που απαξίωσε όσοι λίγοι τον Μήτρογλου κατά τη θητεία του στη Φούλαμ και στην ουσία για τον άνθρωπο που του έφραξε την προοπτική μίας καλής καριέρας στην Αγγλία. Ο Γερμανός τεχνικός ήταν αυτός που δεν πίστεψε στον Έλληνα φορ, όταν πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Λονδίνου από τον Ολυμπιακό έναντι πολλών εκατομμυρίων, ενώ δε δίσταζε να τον μειώνει ακόμα και σε δημόσιες τοποθετήσεις του.

Μάλιστα, όταν ρωτούσαν τον Μάγκατ γιατί δε χρησιμοποιεί τον Μήτρογλου, ο έμπειρος τεχνικός έλεγε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με παίκτες που ...περπατάνε στο γήπεδο! Είναι επόμενο, λοιπόν, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να αναλάβει τον "γαλανόλευκο" πάγκο να έπιασε τον διεθνή επιθετικό ...κρύος ιδρώτας, καθώς γνωρίζει ότι με τον συγκεκριμένο κόουτς, με τον οποίο έχει ...προηγούμενα, δεν πρόκειται να ξαναπαίξει μπάλα στην Εθνική ομάδα!

Μία εξέλιξη, φυσικά, που θα είναι η χειρότερη δυνατή για την καριέρα του Έλληνα φορ, ο οποίος προσπαθεί αυτή τη στιγμή να ορθοποδήσει και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Θα είναι, δηλαδή, το καλύτερο νέο για τον "Μητρογκόλ" αν και εφόσον απορριφθεί από τους ανθρώπους της ΕΠΟ η περίπτωση Μάγκατ, ενός ανθρώπου που ο διεθνής άσος δε θα ήθελε με τίποτα να ξαναβρει μπροστά του. 
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags