Facebook Pixel Πιο ...συνταξιούχος, πεθαίνεις!
| 2015-10-02 22:45:00

Πιο ...συνταξιούχος, πεθαίνεις!

Πιο ...συνταξιούχος, πεθαίνεις!

Στην ΕΠΟ πρέπει να έχουν βάλει στοίχημα να βρουν τον πιο φθηνό και πιο ...ανενεργό τεχνικό για την Εθνική ομάδα! Διαβάστε για τον νέο υποψήφιο-σοκ και θα καταλάβετε...
 

Μετά το ...περίεργο "ναυάγιο" με τον Μπερντ Σούστερ οι Γκιρτζίκης και σία βρίσκονται σε αναζήτηση νέου υποψήφιου τεχνικού για τον πολύπαθο πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Σκύλος έμαθε, λοιπόν, πως στο Γουδή έχουν ξετρελαθεί με μια νέα όσο και ...παλιά περίπτωση! Ο λόγος για τον 63χρονο Γάλλο Ρεϊμόν Ντομενέκ!

Ας αφήσουμε κατά μέρος την ηλικία του (σ.σ κατά διαβολική σύμπτωση τόσο ήταν και ο Ρεχάγκελ όταν ανέλαβε το 2001!), καθώς το ζήτημα για τον Ντομενέκ είναι πως δεν έχει καθίσει σε πάγκο από το καλοκαίρι του 2010 όταν έφυγε ...κλωτσηδόν από την εθνική Γαλλίας μετά την παταγώδη αποτυχία στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Έκτοτε, πέραν της ...αστρολογίας, που είναι το αγαπημένο του χόμπυ και δεν κάνουμε πλάκα, έχει εργαστεί ως προπονητής σε ακαδημίες ...τζούνιορ, ως σχολιαστής στην τηλεόραση, έχει γράψει βιβλίο με τα απομνημονεύματα του και άλλα πολλά πράγματα παρεμφερή!

Η μόνη φορά που ακούστηκε το όνομα του για τεχνικός ήταν πέρυσι το φθινόπωρο, όταν απολύθηκε ο Γκι Λουζόν από τη Σταντάρ Λιέγης, στην οποία τελικά δεν πήγε.

Για τέτοιο ...κελεπούρι μιλάμε!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags