Facebook Pixel Τα πήρε ο Γκιρτζίκης! Έστειλε από 'κει πού 'ρθε τον...
| 2015-10-13 23:15:00

Τα πήρε ο Γκιρτζίκης! Έστειλε από 'κει πού 'ρθε τον...

Τα πήρε ο Γκιρτζίκης! Έστειλε από 'κει πού 'ρθε τον...

Μπορεί να έχει ακούσει πολλά κι από πολλούς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ωστόσο αυτή τη φορά του δίνουμε δίκιο για την απόφασή του. Ποιος του είπε τι και μόνο που δεν τον ...σκότωσε;

Κορυφώνεται η αγωνία για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής ομάδας, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως και την Τετάρτη θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία για το συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Γκιρτζίκης αναμένεται να ανακοινώσει το όνομα ή έστω να αποκαλύψει με ποιον βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, τα λεφτά που δίνει η ΕΠΟ για τον νέο τεχνικό είναι μετρημένα, αλλά δεν τα λες και λίγα.

Η Ομοσπονδία δύσκολα θα σκάσει περισσότερα από 680.000 ευρώ ετησίως, την προσφορά δηλαδή που έκανε και στον Σούστερ, χωρίς το μπόνους πρόκρισης. Αυτή η πρόταση ήταν υπέρβαση για την ΕΠΟ, η οποία δεν μπορεί να κινηθεί με τα τωρινά δεδομένα σε μεγαλύτερα ποσά.

Γι΄ αυτό και ο Γιώργος Γκιρτζίκης τρελάθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν συζητούσε προσωπικά με τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος του ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ ακατέβατα για 2 χρόνια για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας, με αποτέλεσμα να του ρίξει χυλόπιτα. Άδικο είχε;   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags