Facebook Pixel Είχαν αποφασίσει να πάρουν Λέτο αλλά πήραν τον...
| 2015-10-14 22:45:00

Είχαν αποφασίσει να πάρουν Λέτο αλλά πήραν τον...

Είχαν αποφασίσει να πάρουν Λέτο αλλά πήραν τον...

Απίστευτο παρασκήνιο με τον Αργεντινό παικταρά - καψούρα του κόσμου του Τριφυλλιού! Πότε είχε κλειδώσει η επιστροφή του, γιατί χάλασε και ποιος ήταν ο ...αντικαταστάτης του;

"Θέμα" με τον Σεμπάστιαν Λέτο και τον Παναθηναϊκό προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός το διέψευσε, καθώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένα "φλερτ" μεταξύ των δύο πλευρών.

Το πιο πιθανό είναι οι συνάδελφοι που έγραψαν για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού να ...μπέρδεψαν τους Γενάρηδες και να ανακάλυψαν τώρα τις συζητήσεις του Τριφυλλιού με τον παίκτη, οι οποίες είχαν γίνει πέρυσι τέτοια εποχή, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τότε όντως έγιναν επαφές και μάλιστα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο "Sebaletο" είχε φτάσει πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες του περασμένου Γενάρη και πιο συγκεκριμένα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ξάνθη.

Αν θυμάστε, το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ βαρύ τότε και γι΄ αυτό οι Πράσινοι είχαν αποφασίσει να δανειστούν έναν ακραίο επιθετικό και μάλιστα είχαν να επιλέξουν μεταξύ των Λέτο και Μαυρία, αφού και οι δύο υποθέσεις ήταν ήδη προχωρημένες.

Πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού, εκείνη την περίοδο, ήταν ο Λέτο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας τελικά άργησαν ένα 24ωρο και την πάτησαν. Όταν πήγαν στην Κατάνια για να τον κλείσουν, ο Αργεντινός είχε ήδη φύγει για τη Λανούς ως δανεικός. Στον Παναθηναϊκό κατάλαβαν πως είχαν κάνει τεράστιο λάθος και εκεί αποφάσισαν να κινηθούν και να κλείσουν άμεσα τον Μαυρία με εξάμηνο δανεισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags