Facebook Pixel Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" Μαρινάκη το Γενάρη!
| 2015-10-20 12:45:00

Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" Μαρινάκη το Γενάρη!

Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" Μαρινάκη το Γενάρη!

O Oλυμπιακός "πετάει" αλλά το αφεντικό ...τρελάθηκε και φέρνει κι άλλον παικταρά για να ...απογειώσει την ομάδα! Ποιο δυνατό όνομα φεύγει και ποιο ...ακόμα πιο δυνατό θα έρθει;

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει τρομερό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκαλώντας μεγάλη ικανοποίηση στη διοίκηση και ενθουσιασμό στον κόσμο του.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν το απόλυτο στη Σούπερ Λιγκ σε επτά παιχνίδια, με δύο επιβλητικές νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν πετύχει το φοβερό "διπλό" στο "Emirates" που προκάλεσε αίσθηση σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και σήμερα παίζουν ένα σημαντικό χαρτί για την πρόκριση στους "16" κόντρα στην Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει από τώρα τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για τον Γενάρη, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ήδη πολύ καλό ρόστερ του συλλόγου. Μπορεί, δηλαδή, οι πρωταθλητές να "πετάνε" στο γήπεδο και ο Μάρκο Σίλβα να έχει πολλές αξιόλογες λύσεις στα χέρια του, ωστόσο υπάρχει πρόθεση να γίνουν μερικές κινήσεις τη χειμερινή περίοδο που θα "απογειώσουν" το επίπεδο της ομάδας.

Ήδη, λοιπόν, γίνονται οι απαραίτητες επαφές που αφορούν κατά βάση την απόκτηση ενός βασικού αριστερού μπακ. Αν και ο Σαλίνο έχει αποδειχθεί φέτος "πολυεργαλείο", που μπορεί να προσφέρει πολλά κι ως αριστερός οπισθοφύλακας, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχύσουν τη συγκεκριμένη θέση με έναν "καθαρό" αριστερό μπακ υψηλού επιπέδου. Κάτι που σημαίνει, φυσικά, ότι το μέλλον του Μαζουακού στο Λιμάνι είναι εξαιρετικά αμφίβολο και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις με τον Γάλλο ακόμα και τον Γενάρη.

Όπως αποκαλύπτει η κορυφαία παρασκηνιακή στήλη στο διαδίκτυο, "SportDog Penalty", πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αργεντινός μπακ, Εμανουέλ Μας, ο οποίος απασχόλησε έντονα τους Πειραιώτες και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 26χρονος μπακ αγωνίζεται στη Σαν Λορέντζο, ωστόσο η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί στα 4,5 εκατ. ευρώ από τη στιγμή που πλέον έγινε διεθνής με την εθνική Αργεντινής (στη βασική φωτογραφία πανηγυρίζει με τον Μέσι), κάτι που σημαίνει ότι για να αποκτηθεί από τους πρωταθλητές απαιτείται ένα αρκετά σημαντικό ποσό. 

Πάντως, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν μια ακόμη εξαιρετική περίπτωση αριστερού μπακ, πιθανότατα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Να γιατί τα έσπασε ο Σπανούλης - Δείτε τι του έκαναν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags