Facebook Pixel Άγριο παρασκήνιο με Βονόρτα - Τι έκανε και τελείωσε!
| 2015-10-28 14:45:00

Άγριο παρασκήνιο με Βονόρτα - Τι έκανε και τελείωσε!

Άγριο παρασκήνιο με Βονόρτα - Τι έκανε και τελείωσε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταστάσεις στο Κορωπί και μετά απορούν οι οπαδοί γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πηγαίνει καλά. ΠΟΙΟΝ κατηγορούσε ο βοηθός προπονητή και τον «καθάρισε» ο Αναστασίου;

Ο Γιάννης Βονόρτας αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο πίσω από την αποχώρησή του από το τεχνικό τιμ υπάρχει χοντρό παρασκήνιο που εξηγεί πολλά πράγματα.

Η καρέκλα του παλαίμαχου άσου του συλλόγου είχε αρχίσει να "τρίζει" από πέρσι, όταν οι κόντρες του με τον γυμναστή της ομάδας, Γιούσεφ Φος, ο οποίος απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη του Γιάννη Αναστασίου, είχαν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό του.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του προπονητή του Τριφυλλιού πιθανότατα διαφωνούσε με τον Φος σε θέματα φυσικής κατάστασης και εκγύμνασης της ομάδας, ενώ ακούγεται ότι του έριχνε ευθύνες για την κατάσταση του Μίκαελ Εσιέν, ο οποιός, κατά τη γνώμη του, "κλάταρε" με τις τεχνικές του Ολλανδού γυμναστή.

Οι διαφωνίες τους εντάθηκαν τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα η αποπομπή του από το Κορωπί να έρθει ως φυσιολογική εξέλιξη την περασμένη Παρασκευή, εντούτοις η απόφαση για την αποχώρησή του είχε προαποφαστιστεί πολύ πιο πριν, αλλά καθυστερούσε να ανακοινωθεί μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκπληξη! Ποιος γυμνάζεται στο Κορωπί; (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags