Facebook Pixel Τους διώχνει και τους δύο ο πρόεδρος!
| 2015-12-08 00:30:00

Τους διώχνει και τους δύο ο πρόεδρος!

Τους διώχνει και τους δύο ο πρόεδρος!

Απολύσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση ψήνονται σε σύλλογο Super League. Ποιο πολυσυζητημένο δίδυμο τελειώνει η διοίκηση και για ποιο λόγο; Αποκάλυψη τώρα!

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, καθώς ο πρόεδρος είναι δυσαρεστημένος τόσο με τον προπονητή του όσο και με αυτόν που τον ...στηρίζει και επιμένει να τον κρατάει στον πάγκο, παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αναφερόμαστε στη Βέροια και στο σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος αν και χθες το βράδυ θεωρούνταν ...τελειωμένος, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, τη Δευτέρα πήρε ακόμα μία ευκαιρία.

Οι πληροφορίες όμως του
SportDog αναφέρουν πως ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει κάτι σημαντικά στην ομάδα και γι΄ αυτό περιμένει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου αν δεν έρθει το "διπλό", θα του ανακοινώσει τότε την απόλυση.

Βέβαια, ο Γεωργιάδης ίσως δεν είναι ο μοναδικός που θα φύγει από τη Βέροια, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμένος και για τον Ζήση Βρύζα, καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι στη διοίκηση από τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, ενώ τους έχει ενοχλήσει πολύ και η επιμονή του να στηρίζει τον Έλληνα κόουτς.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, την άλλη Κυριακή, να έχουμε ...απόλυση πακέτο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags