Facebook Pixel Aυτό το φορ παίρνει ο Θρύλος, αν φύγει ο "Φίνμπο"!
| 2016-01-13 00:30:00

Aυτό το φορ παίρνει ο Θρύλος, αν φύγει ο "Φίνμπο"!

Aυτό το φορ παίρνει ο Θρύλος, αν φύγει ο "Φίνμπο"!

Ποιος Βέλλιος; Άλλον επιθετικό από τη Σούπερ Λιγκ φαίνεται ότι προτιμάει ο Μάρκο Σίλβα εάν προκύψουν αποχωρήσεις στην «ερυθρόλευκη» γραμμή κρούσης. Φρέσκο το ρεπορτάζ!
 

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να διευκρίνισαν και σήμερα, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ότι πολύ δύσκολα θα κάνουν μεταγραφή τον Γενάρη, ωστόσο όλα δείχνουν πως δε θα... αποφύγουν την κίνηση για επιθετικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν πως ο Φινμπόγκασον, που συνεχίζει να... αισθάνεται ενοχλήσεις, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πουλίδο, ο οποίος είτε θα πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό είτε θα πάει δανεικός εντός Ελλάδας. Οι δύο, λοιπόν, αυτές αποχωρήσεις, είναι πολύ πιθανό να επισπεύσουν την απόκτηση ενός στράικερ, ο οποίος θα είναι η ...ρεζέρβα του Ιντέγιε.

Η λίστα, άλλωστε, είναι έτοιμη εδώ και καιρό και τα δύο ονόματα που φιγουράρουν σε αυτή, είναι αυτά των Απόστολου Βέλλιο και Βαγγέλη Μάντζιου. Ο Μάρκο Σίλβα έχει εξετάσει και τις δύο περιπτώσεις πολύ προσεκτικά και σύμφωνα με όσα μάθαμε, εάν τελικά γίνει μεταγραφή, αυτόν που θέλει να φέρει στο Λιμάνι, είναι ο άσος του Λεβαδειακού!

Ο Πορτογάλος κόουτς  ξάφνιασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όταν τους ενημέρωσε πως προτιμάει τον Μάντζιο, που είναι έμπειρος και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί, από τον ταλαντούχο, αλλά ανέτοιμο γι΄ αυτό το επίπεδο, Βέλλιο. Αυτά για τώρα βέβαια, γιατί το καλοκαίρι, θα υπάρχουν άλλα δεδομένα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags