Facebook Pixel Παίρνει από τον Ολυμπιακό και δίνει στον ΠΑΟΚ!
| 2016-01-20 14:15:00

Παίρνει από τον Ολυμπιακό και δίνει στον ΠΑΟΚ!

Παίρνει από τον Ολυμπιακό και δίνει στον ΠΑΟΚ!

Απίστευτα πράγματα από σύλλογο της Super League στη μεταγραφική σκακιέρα! Ποιον έδωσε σε ποιον, ποιον παίρνει από ποιον και γιατί; "Κλικ" και θα σας πέσουν τα μαλλιά!
 

Ένα από τα σίριαλ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έλαβε οριστικά τέλος χθες, με τον Μάρκο Βελλίδη να αφήνει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να ντύνεται στα ασπρόμαυρα. Ωστόσο, η μεταγραφή μόνο εύκολα δεν έκλεισε αφού παρά το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από χίλια κύματα.

Ο λόγος για τις επιπλοκές που παραλίγο να χαλάσουν τη συμφωνία δεν είναι άλλος από τον μέχρι πρότινος βασικό γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν. Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη και τον ΠΑΣ, αλλά λίγο έλειψε να τα τινάξουν όλα στον αέρα, επιδιώκοντας να κάνουν κομμάτι της συμφωνίας τον Δανό τερματοφύλακα. Δηλαδή, να τον συμπεριλάβουν ως έμψυχο αντάλλαγμα στο πλαίσιο της μεταγραφής ώστε να τον ξεφορτωθούν αφού δεν υπολογίζεται απο τον Ιγκόρ Τούντορ.

Όπως ήταν λογικό, ο ΠΑΣ δε δέχτηκε να "φορτωθεί" με το συμβόλαιο ενός τερματοφύλακα που όχι μόνο δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα, αλλά αντίθετα έχει γίνει... ανέκδοτο ουκ ολίγες φορές με τις γκάφες του. Χρειάστηκε, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς να αποσύρουν αυτή την πρόταση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να κάνουν δικό τους τον Βελλίδη.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Υπάρχει, όμως, αρκετό "ζουμί" ακόμα στην εξέλιξη της υπόθεσης. Ως γνωστόν, ο ΠΑΣ επιδιώκει να αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Βελλίδη. Ποιος είναι ο πρώτος στόχος; Ο Ανδρέας Γιαννιώτης! Η ιδιαιτερότητα στην περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα είναι πως αγωνίζεται στον Πανιώνιο, με τη μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό!

Θα μπορούσε, λοιπόν, κάποιος να υποστηρίξει πως ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει σε "διπλό ταμπλό", προκειμένου να έχει καλές σχέσεις με όλους τους "μεγάλους". Τη μια μέρα πουλά στον ΠΑΟΚ και την αμέσως επόμενη μιλάει με τον Ολυμπιακό για να αναπληρώσει το κενό του παίκτη που έδωσε στον Δικέφαλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τον άφησε ο Στραματσόνι, τον παίρνει ο Ολυμπιακός;
 



 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags