Facebook Pixel Μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ φτιάχνει βαλίτσες για Κίνα!
| 2016-01-26 23:45:00

Μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ φτιάχνει βαλίτσες για Κίνα!

Μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ φτιάχνει βαλίτσες για Κίνα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG - Ποιος άσος του Δικεφάλου, που δεν έχει ...βγάλει  μάτια με τις εμφανίσεις του φέτος, ετοιμάζεται για ...τρελή μεταγραφή; Τι σχέση έχει με το deal η ...ΑΕΚ; 

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει προς στο τέλος της και στον ΠΑΟΚ τρέχουν τόσο για τις προσθήκες όσο και για τις αποχωρήσεις, καθώς είναι δεδομένο πως θα γίνουν αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ.

Ήδη, άλλωστε, αντικαταστάθηκε ο Όλσεν από τον Βελλίδη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του SpotDog, σύντομα θα σκάσει πρόταση και για άλλον ξένο άσο!

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος έχει πολύ βαρύ συμβόλαιο, δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής για την αξία του, ενώ και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, τον άφησε εκτός για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος σύμφωνα με τη στήλη "SportDog Penalty", είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Τούμπα με προορισμό την Κίνα!

Μάλιστα, το ενδιαφέρον προέκυψε από... καραμπόλα, καθώς η κινέζικη πρόταση ήταν αρχικά για τον Άρθο της ΑΕΚ, ωστόσο επειδή ο Ισπανός δεν... ψήνεται ιδιαίτερα να αποχωρήσει, φαίνεται πως το ενδιαφέρον τους στράφηκε στον άσο του ΠΑΟΚ. Ο Κόστα τούς προτάθηκε, αρέσει και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου στόπερ λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο στην Τούμπα δε θα τους χάλαγε αν έφευγε από τώρα, ειδικά αν έχει αποκτηθεί ο Χατζηϊσαίας από τον Πανιώνιο, για να καλύψει το κενό στην άμυνα. Πάντως, για τον Πορτογάλο δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς το μεταγραφικό παράθυρο στην Κίνα κλείνει τον Φεβρουάριο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags