Facebook Pixel Βόμβα Ζαρντίμ για το κορυφαίο χαφ της Σούπερ Λιγκ!
| 2016-01-27 14:00:00

Βόμβα Ζαρντίμ για το κορυφαίο χαφ της Σούπερ Λιγκ!

Βόμβα Ζαρντίμ για το κορυφαίο χαφ της Σούπερ Λιγκ!

Παικταράς top ομάδας, που κάνει όργια στο πρωτάθλημα, έχει τρελάνει τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού. Τον τσέκαρε η Μονακό στην Ελλάδα, χρυσάφι θα δώσει για να τον πάρει!

Μπορεί να έχει φύγει αρκετό καιρό από τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται ότι συνεχίζει παρακολουθεί τα δρώμενα στα μέρη μας. 

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βάλει στο μάτι τον καλύτερο αυτή τη στιγμή χαφ στη Σούπερ Λιγκ που αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα.

Ο λόγος για τον Αντρές Σιμόες, τον 26χρονο μέσο της ΑΕΚ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα και κατά γενική ομολογία συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ξένους του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Ο πρώην τεχνικός των Ερυθρολεύκων έχει εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του συμπατριώτη του στην Ένωση και, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, έστειλε άνθρωπο για να τον τσεκάρει από κοντά στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σιμόες έπιασε, για μια ακόμα φορά, σούπερ απόδοση και ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Κιτρινόμαυρων.

Είναι επόμενο, λοιπόν, ο σκάουτερ της γαλλικής ομάδας που βρέθηκε στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου αποκλειστικά για τον Πορτογάλο μέσο να συγκέντρωσε μόνο θετικά στοιχεία για τον παίκτη που έχει κλέψει την καρδιά του Ζαρντίμ.

Ο Σιμόες έχει ακόμα ένα 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αν η Μονακό επισημοποιήσει το -πολύ ζεστό αυτή τη στιγμή- ενδιαφέρον της για τον παίκτη, η προσφορά της θα κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα που δύσκολα θα αφήσουν ασυγκίνητη την Ένωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Aπίθανο deal από Τίγρη - Δίνει δύο και παίρνει ...2,2!

 


 
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags