Facebook Pixel Δεν πήρε τώρα παίκτη αλλά έκλεισε για το καλοκαίρι!
| 2016-02-03 11:15:00

Δεν πήρε τώρα παίκτη αλλά έκλεισε για το καλοκαίρι!

Δεν πήρε τώρα παίκτη αλλά έκλεισε για το καλοκαίρι!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην προχώρησε σε μεταγραφή τον Γενάρη, αλλά φαίνεται ότι έχει κάνει τα κονέ του για την πρώτη κίνηση του Ιουνίου! Ποιον φέρνει και για ποιανού τη θέση;

Ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε σε κάποια κίνηση ενίσχυσης τον Γενάρη, καθώς το ρόστερ θεωρείται πλήρες από τον Μάρκο Σίλβα.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε γίνονται κινήσεις ενόψει του καλοκαιριού, όπου αναμένονται προτάσεις για αρκετούς παίκτες της ομάδας και εκτιμάται ότι θα υπάρξουν πωλήσεις για μερικά top ονόματα που έχουν μπει στο στόχαστρο κορυφαίων συλλόγων.

Ένας παίκτης για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν μεγάλη προσφορά είναι και ο Αρτούρ Μαζουακού, που λίγο έλειψε να αποχωρήσει και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε στις λεπτομέρειες.

Πλέον, θεωρείται ότι οι νέες προτάσεις που θα έρθουν για τον Γάλλο μπακ δε θα αφήσουν ασυγκίνητους τους πρωταθλητές και γι΄ αυτό έχει γίνει κάτι παραπάνω από μια προεργασία για τον διάδοχο του 22χρονου αμυντικού.

Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μαζουακού κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Εμανουέλ Μας. Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή μπακ της Σαν Λορένσο που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Πειραιά έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αργεντινό οπισθοφύλακα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για να υπάρχει πρόσφορο έδαφος να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το καλοκαίρι, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Μαζουάκου.

Ο Μας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην πατρίδα του και έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο διεθνές χρηματιστήριο μετά τις φετινές του κλήσεις στην εθνική Αργεντινής.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags