Facebook Pixel Αντωνίου σε sportdog για Λέτο: Αν συνέλθει, σούπερ!
| 2016-02-03 15:15:00

Αντωνίου σε sportdog για Λέτο: Αν συνέλθει, σούπερ!

Αντωνίου σε sportdog για Λέτο: Αν συνέλθει, σούπερ!

O άνθρωπος που έφερε την πρώτη φορά στο «τριφύλλι» τον Αργεντινό άσο, μιλάει για τη μεγάλη επιστροφή που έχει τρελάνει τους οπαδούς: «Ο παλιός καλός Λέτο παίζει παντού». 

Το καλοκαίρι του 2009 ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός, με τον Νικόλα Πατέρα στο τιμόνι του, αποφάσισε να ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το "τριφύλλι", τότε, είχε ήδη (από την προηγούμενη σεζόν) στο ρόστερ του τον κορυφαίο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Ν. Πατέρας έδωσε εντολή στον Κώστα Αντωνίου, που ήταν τεχνικός διευθυντής, να φέρει στην ομάδα τον Σεμπάστιαν Λέτο. Το ίδιο καλοκαίρι που, μαζί με τον Αργεντινό, είχαν υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και οι Τζιμπρίλ Σισέ και Κώστας Κατσουράνης.

Με τη μεταγραφή του "Σέμπα" να μην είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου! Δεδομένου ότι τα δικαιώματά του άνηκαν σε μία τοπ ευρωπαϊκή ομάδα, τη Λίβερπουλ, αλλά και ότι την προηγούμενη σεζόν ο Λέτο είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού...

Ο Κώστας Αντωνίου, όμως, τα κατάφερε, ο Αργεντινός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και, για 2,5 σεζόν, έβγαλε μάτια με την πράσινη φανέλα.

Γι΄ αυτό και αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στον άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, που είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσουν για την επιστροφή του!

"Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Όταν αποφασίσαμε να τον αποκτήσουμε, το καλοκαίρι του 2009, γνωρίζαμε εξαρχής ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, είχε αποδείξει ότι ήταν παίκτης υψηλών προδιαγραφών. Για αυτό και τον φέραμε, τότε, στον Παναθηναϊκό", μας είπε αρχικά ο Κώστας Αντωνίου και συμπλήρωσε για την επιστροφή του:

"Είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό που επιστρέφει. Αν συνέλθει, γιατί γνωρίζω πως τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από το γόνατό του και ένα άλλο ατύχημα που είχε, θα είναι μία σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό".

Ρωτήσαμε τον κύριο Αντωνίου και για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί ο Λέτο. Δεδομένου ότι στην ομάδα υπάρχουν, τώρα πια, οι Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εβαντζελίστα, Βλαχοδήμος, Μαμούτε, αλλά και οι Κλωναρίδη, Καλτσάς. Ήδη, μάλιστα, τα πρώτα σενάρια θέλουν τον Στραματσόνι να σκέφτεται να τον αξιοποιήσει λίγο πιο πίσω από τον Μπεργκ.

Ας δούμε τι λέει για το συγκεκριμένο θέμα ο Κώστας Αντωνίου, που γνωρίζει πολύ καλά τον Λέτο: "Είπαμε πως αν συνέθλει, θα πρόκειται για μία σούπερ μεταγραφή. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πρώτα σε τι κατάσταση είναι. Μετά, είναι θέμα προπονητή η αξιοποίησή του. Εγώ το μοναδικό που του εύχομαι, τώρα που επέστρεψε, είναι να είναι ο παλιός καλός Λέτο. Κι αυτός ο Λέτο, έχει αποδείξει πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι στο γήπεδο, σε όποια θέση κι αν βρίσκεται". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συνέντευξη Ρότσα στο SportDog για Λέτο - Βιγιαφάνιες

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags