Facebook Pixel Έτσι "έφαγε" Φύσσα και Βόκολο ο Στραματσόνι!
| 2016-02-04 00:15:00

Έτσι "έφαγε" Φύσσα και Βόκολο ο Στραματσόνι!

Έτσι "έφαγε" Φύσσα και Βόκολο ο Στραματσόνι!

Την ώρα που οι πληροφορίες γύρω από το διπλό ξαφνικό «διαζύγιο» στον Παναθηναϊκό βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ο Σκύλος έχει πλήρες ρεπορτάζ για το τι ακριβώς συνέβη!

Σαν... κεραυνός έσκασε την Τετάρτη η ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τους Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα, αν και η αλήθεια είναι πως πολλοί το περίμεναν, απλά δεν ήξεραν το πότε θα γίνει.

Άλλωστε, εδώ στον SportDog είχατε διαβάσει πριν από λίγο καιρό τα πρώτα "σημάδια", όταν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ζητήσει από τους αρχηγούς της ομάδας να του πουν τη γνώμη τους για το δίδυμο και όταν ένας εκ των δύο πήρε τηλέφωνο ρεπόρτερ της ομάδας, για να τον ρωτήσει τι συμβαίνει με μία συγκεκριμένη μεταγραφή!

Γι΄ αυτό λοιπόν και όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα στο Κορωπί, ή απλά διάβαζαν τα ρεπορτάζ του Σκύλου, είχαν καταλάβει πως αργά ή γρήγορα οι Φύσσας και Βόκολος θα αποχωρούσαν από το Τριφύλλι. Τα πράγματα, βέβαια, γι΄ αυτούς, έγιναν πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αντρέα Στραματσόνι.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη "SportDog Penalty", οι σχέσεις του Ιταλού με το δίδυμο δεν ήταν καλές, ενώ ειδικά με τον Βόκολο είχαν γίνει σχεδόν τυπικές. Βέβαια, επαναλαμβάνουμε πως η προβληματική χημεία στο εσωτερικό της ομάδας δεν ήταν ο λόγος που "τελειώσαν" οι Φυσσας-Βόκολος. Η εξέλιξη αυτή ήταν μια αναμενόμενη απόφαση.

Άλλωστε, τη δουλειά τους σε αυτή την περίοδο έκαναν βασικά οι Αλαφούζος και "Στράμα", με τον Ιταλό να λειτουργεί πλέον ως μάνατζερ αγγλικού τύπου. Αυτός έβρισκε τους μεταγραφικούς στόχους, αυτός μίλαγε μαζί τους κι αυτούς τους έπειθε να έρθουν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, το ...τελειωτικό χτύπημα του Στραματσόνι στους Φύσσα και Βόκολο, ήρθε πριν από λίγο καιρό, όταν έβαλε στη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζει και τον Βέμερ. Τη μεταγραφή, δηλαδή, που έφερε το δίδυμο μόλις πριν λίγους μήνες. Τότε κατάλαβαν και οι δύο πως πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζουν τα πράγματά τους...  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags