Facebook Pixel Θα τρέξει 500 χιλιόμετρα για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!
| 2016-02-04 11:30:00

Θα τρέξει 500 χιλιόμετρα για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Θα τρέξει 500 χιλιόμετρα για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

"Δεν το λέω για πλάκα. Θα το κάνω". Με αυτή τη δήλωση στο Sportdog ο "ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ" επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να σπάσει τα μπλόκα για το ντέρμπι της άλλης αγωνιστικής.  

Μπορεί το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός να είναι προγραμματισμένο για την επόμενη αγωνιστική, ωστόσο οι Ενωσίτες έχουν αρχίσει από τώρα να κάνουν τον προγραμματισμό τους για το μεγάλο παιχνίδι της 13ης Φεβρουαρίου. Κι αν οι οπαδοί του Δικεφάλου που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα δεν αγχώνονται και πολύ για τη μετάβασή τους στο ΟΑΚΑ, αυτοί της επαρχίας και ειδικά της Βόρειας Ελλάδας παρακαλούν να έχουν λήξει μέχρι τότε τα μπλόκα των αγροτών.

Πάντως, ένας ...τρελός φίλαθλος της ΑΕΚ έχει ήδη βρει τη δική του λύση για να σπάσει τα μπλόκα μόνος του και να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζαχαριάδη, γνωστό δρομέα μεγάλων αποστάσεων. Ο υπερμαραθωνοδρόμος, αν δεν δει φως μέχρι το επόμενο Σάββατο, είναι έτοιμος να ξεκινήσει από την Πτολεμαΐδα και να διανύσει 500 χιλιόμετρα προκειμένου να είναι παρών στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο ίδιος κοινοποίησε την απόφασή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στους αγρότες. Παράλληλα, όμως, τους ζήτησε ενημέρωση, για το τι πρόκειται να πράξουν, μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο SportDog, ο Ζαχαριάδης, ο οποίος τρέχει με το προσωνύμιο, "ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ", μας ξεκαθάρισε ότι δεν αστειεύεται. "Αν τυχόν συνεχίσουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους, δεν το συζητώ. Θα το κάνω με τα πόδια. Δεν το λέω για πλάκα. Θα το κάνω", είπε ο αθλητής και συμπλήρωσε: "Πιστεύω όμως ότι μέχρι τότε θα έχουν φύγει τα μπλόκα".

Πάντως, καλού κακού, ο Ενωσίτης δρομέας έχει ήδη κάνει σχέδιο πορείας. "Αν έρθω τρέχοντας με τα πόδια, θα πάω από τον δρόμο που ξέρω, από την παλιά Εθνική Οδό, μέσω Δομοκού. Λες να με αξιώσει ο Θεός και να το κάνω κι αυτό;", αναρωτήθηκε στην επικοινωνία του μαζί μας ο Ζαχαριάδης, ο οποίος αισθάνεται αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής. "Θα νικήσει η ΑΕΚάρα μας. Θα πάρουμε το αποτέλεσμα, έστω και στο 96΄", είπε με σιγουριά.

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του, σίγουρα κάποιοι από εσάς δεν πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος θα έρθει με αυτόν τον τρόπο στην Αθήνα μόνο και μόνο για ένα ποδοσφαιρικό ματς. Να σας ενημερώσουμε ότι η τρέλα και η θέληση του Ζαχαριάδη δεν έχει όρια. Το παλικάρι το καλοκαίρι που μας πέρασε έτρεξε από τη Βέροια στην Τραπεζούντα, μία απόσταση 1900 χιλιομέτρων, σε 27 ημέρες! Οπότε, μη βάλετε στοίχημα μαζί του, θα το χάσετε σίγουρα...

 

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags