Facebook Pixel Tο άγνωστο παρασκήνιο με Φύσσα! Δύο φορές είχε...
| 2016-02-05 00:15:00

Tο άγνωστο παρασκήνιο με Φύσσα! Δύο φορές είχε...

Tο άγνωστο παρασκήνιο με Φύσσα! Δύο φορές είχε...

Τι είχε γίνει ανάμεσα στον παλαίμαχο άσο και τον Γιάννη Αλαφούζο, πριν βγει η σχετική ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του με το Τριφύλλι; Ο sportdog αποκαλύπτει...

Ο Τάκης Φύσσας ήρθε με ...τυμπανοκρουσίες στον Παναθηναϊκό, όμως η θητεία του τέλειωσε γρήγορα και κάπως άδοξα, καθώς δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους του, αλλά ούτε και να συνεργαστεί όπως περίμενε η διοίκηση με τους προπονητές που βρήκε στον σύλλογο, δηλαδή με τον Αναστασίου και τον Στραματσόνι.

Μάλιστα, εσκεμμένα χρησιμοποιούμε την λέξη "βρήκε", καθώς ο Φύσσας ήρθε στο Τριφύλλι μετά τον Αναστασίου, ενώ στην επιλογή του Ιταλού δεν είχε ουσιαστικό λόγο, καθώς ήταν προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Φύσσας λοιπόν, όντας τόσα χρόνια μέσα στο ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας, γνωρίζει πολύ καλά πότε ...στραβώνει η κατάσταση σε μία ομάδα και γι΄ αυτό εδώ και καιρό είχε καταλάβει πως δε θα αργούσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, ο πρώην ασος της Μπενφίκα και φυσικά του Τριφυλλιού, ουδέποτε σκέφτηκε απλά να "κάθεται" πάνω στο συμβόλαιό του και να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον σύλλογο. Όταν κατάλαβε πως είχε κάνει λάθη και όταν διαπίστωσε πως πλέον η άποψή του δε "μέτραγε" εντός της ομάδας, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης!

Όπως μάθαμε, ο Φύσσας παραιτήθηκε δύο φορές, πριν τον απολύσουν στο τέλος, ωστόσο και τις δύο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags