Facebook Pixel "Τα λένε αυτά γιατί τους πατάει κάτω ο Ολυμπιακός"!
| 2016-02-06 14:00:00

"Τα λένε αυτά γιατί τους πατάει κάτω ο Ολυμπιακός"!

"Τα λένε αυτά γιατί τους πατάει κάτω ο Ολυμπιακός"!

Έξαλλος ο Παναγιώτης Κελεσίδης, μιλάει στο SportDog για τα όσα λέγονται για τον διαιτητή Δημητρόπουλο που σφυρίζει την Κυριακή στο "Καραϊσκάκη". "Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι"!

"Δεν είναι ντέρμπι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ! Είναι ένα ματς που θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά όχι ντέρμπι! Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον Ολυμπιακό, που στο κάτω - κάτω υπερτερεί σε όλους τους τομείς.

Απλώς οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να προσέξουν γιατί ο ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη έχει καλή προϊστορία. Ξέρει πώς να παίρνει αποτελέσματα δηλαδή. Η προϊστορία δείχνει ότι είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά ντέρμπι δεν το λες αυτό το ματς", ήταν τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Κελεσίδη στον SportDog και στη συνέχεια ανέφερε πώς περιμένει την εξέλιξη του αγώνα:

"Πιστεύω ότι καμιά από τις δύο ομάδες δεν έχει άγχος, κι αυτό είναι πολύ καλό. Για αυτό και περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Από τον ΠΑΟΚ, βέβαια, απουσιάζουν ένας - δύο καλοί ποδοσφαιριστές του, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τον Φορτούνη σε πολύ καλή φόρμα. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοιχτό και ωραίο παιχνίδι, με ωραίο ποδόσφαιρο".

Ζητήσαμε, τέλος, από τον παλαίμαχο άσο να μας πει την άποψή του για όσα ακούγονται για τον ορισμό του Δημητρόπουλου:

"Έλα ρε! Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα! Ο Ολυμπιακός δεν τα έχει ανάγκη αυτά! Έχει την καλύτερη ομάδα, τους καλύτερους παίκτες, την καλύτερη οργάνωση. Αυτά τα λένε όλοι οι άλλοι για να έχουν δικαιολογίες που τους πατάει κάτω ο Ολυμπιακός". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κρίμα αν το κάνει αυτό ο Τούντορ με τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags