Facebook Pixel Οι ατάκες Καλογερόπουλου για κόκκινες - Ζουκουλίνι!
| 2016-02-15 23:45:00

Οι ατάκες Καλογερόπουλου για κόκκινες - Ζουκουλίνι!

Οι ατάκες Καλογερόπουλου για κόκκινες - Ζουκουλίνι!

Tι έλεγε ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι για τις δύσκολες φάσεις που προκάλεσαν τον μεγάλο ντόρο; Γιατί απέβαλλε τους Μποτία και Μιλιβόγιεβιτς και γιατί δεν έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ;

Στην ιστορία θα μείνει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς από το βράδυ του Σαββάτου έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τις αποφάσεις του διαιτητή Καλογερόπουλου.

Η αποστολή του ρέφερι αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη, καθώς προέκυψαν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, οι οποίες προκάλεσαν τις φωνές τόσο της Ένωσης όσο και των Πειραιωτών.

Γι΄ αυτό και τα τελευταία δύο 24ώρα υπήρξαν τοποθετήσεις τόσο από τις διοικήσεις των ομάδων όσο και από ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, μεγαλύτερη σημασία έχει να μάθουμε την άποψη του πλέον "υπεύθυνου", του διαιτητή Καλογερόπουλου!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο ρέφερι του ντέρμπι είναι σίγουρος πως όλες οι αποφάσεις του ήταν σωστές κι αυτό εκμυστηρεύτηκε και σε συναδέλφους του που μίλησαν μαζί του, μετά το επεισοδιακό ματς.

Ο Καλογερόπουλος είδε μετά το τέλος του αγώνα ξανά το βίντεο των επίμαχων φάσεων και πιστεύει πως δεν έκανε κανένα λάθος.

Συγκεκριμένα, για το φάουλ του Μποτία στον Αραβίδη, όπου έδειξε την πρώτη κι απευθείας κόκκινη στον Ισπανό αμυντικό του Ολυμπιακού, ισχυρίστηκε πως υπάρχει παράβαση και μάλιστα διπλή, αφού είδε επαφή τόσο με το πόδι, αλλά και στιγμιαίο τράβηγμα της φανέλας.

Επίσης, ο Καλογερόπουλος υπεραμύνθηκε την απόφασή του για το πέναλτι στον Μιλιβόγιεβιτς, λέγοντας πως ήταν πολύ κοντά, είχε καθαρό οπτικό πεδίο και ότι η μπάλα βρήκε καθαρά στον αγκώνα του.

Όσο για τη φάση που η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Ζουκουλίνι από τον Μαζουάκου, τόνιζε πως δεν υπάρχει παράβαση και μάλιστα χρησιμοποίησε ως επιχείρημα την αντίδραση του παίκτη της Ένωσης, ο οποίος σηκώθηκε αμέσως και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κασάμι, αυτά να τα πεις στην Άντερλεχτ"!

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags