Facebook Pixel H σούπερ πρόταση που έσκασε για τον Σαλπιγγίδη!
| 2016-03-05 22:15:00

H σούπερ πρόταση που έσκασε για τον Σαλπιγγίδη!

H σούπερ πρόταση που έσκασε για τον Σαλπιγγίδη!

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ; Ποια ομάδα του έκανε επίσημη κρούση και τι αποφάσισε για το μέλλον του; Ο SportDog έχει το παρασκήνιο...

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παραμένει χωρίς ομάδα, καθώς παρά τις σοβαρές συζητήσεις που είχε τον Γενάρη με τον Πανιώνιο και τη Βέροια, αποφάσισε τελικά να μη ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Βέβαια, ο έμπειρος επιθετικός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, δε δέχθηκε προτάσεις μόνο από την Ελλάδα για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είναι στην Ελβετία, μαζί με τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος τα πάει περίφημα στη Σιόν, καθώς στις αρχές του Φεβρουαρίου δέχθηκε μία σούπερ πρόταση από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Όπως έμαθε ο Σκύλος, του έγινε επίσημη κρούση από ελβετική ομάδα, με πιο ...βαριά φανέλα αλλά πιο χαμηλά βαθμολογικά από τη Σιόν, ο "Σάλπι" την εξέτασε πολύ σοβαρά, ωστόσο δίστασε να προχωρήσει τις συζητήσεις και το θέμα δεν προχώρησε.

Ωστόσο, υπήρχε και συνέχεια, με άλλη ομάδα, καθώς ο Σαλπιγγίδης …έκανε πίσω και με ιστορικό σύλλογο της Τσάμπιονσιπ, παρότι ουσιαστικά ήταν με τα εισιτήρια στα χέρια.

Η πρόταση ήταν καλή, το deal σχεδόν οριστικό, αλλά την τελευταία στιγμή ο Έλληνας άσος τα ...τίναξε όλα στον αέρα και αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα, χωρίς όμως ομάδα.

Μετά, λοιπόν, απ΄ αυτές τις εξελίξεις, το πιθανότερο πλέον σενάριο για τον βετεράνο φορ, είναι να ανακοινώσει το προσεχές διάστημα πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ξεφορτωθήκαμε Ψωμιάδη και αποκτήσαμε Σαββίδη"!

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags