Facebook Pixel "Παλτό" του Ολυμπιακού για Λυών με 6 εκατομμύρια!
| 2016-03-08 14:00:00

"Παλτό" του Ολυμπιακού για Λυών με 6 εκατομμύρια!

"Παλτό" του Ολυμπιακού για Λυών με 6 εκατομμύρια!

Δεν είναι αστείο! Ποιος φορ που απογοήτευσε με την ερυθρόλευκη φανέλα κι ανήκει ακόμα στους Πειραιώτες, ετοιμάζεται για απίθανη μεταγραφή; Χτυπάνε το κεφάλι τους στο Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλο ρόστερ που αποτελείται από πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Είναι επόμενο, λοιπόν, αρκετοί παίκτες να μη χωράνε στα πλάνα του προπονητή και να παραχωρούνται σε άλλες ομάδες, προκειμένου να πάρουν εκεί τις ευκαιρίες τους.

Κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές, βέβαια, φεύγουν από το σύλλογο επειδή δεν κατάφεραν να αποδείξουν την αξία τους όσο καιρό έμειναν στους πρωταθλητές.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι στην Κρουζ Αζούλ δανεικός γιατί δεν ικανοποίησε όποτε χρησιμοποιήθηκε την περυσινή σεζόν, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα.

Το φοβερό είναι ότι ο 24χρονος φορ παρουσιάζεται πλέον μεταμορφωμένος και παίζει μεγάλη μπάλα στην ομάδα του. Μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 8 ματς μέσα στο 2016, εντυπωσιακή συγκομιδή για τα δεδομένα του παίκτη που γνωρίσαμε στην Ελλάδα.

Μάλιστα, οι επιδόσεις του διεθνή Παραγουανού δεν περνάνε απαρατήρητες από τις καλές ομάδες της Ευρώπης και, όπως αναφέρουν πληροφορίες της στήλης, "SportDog Penalty", ο παίκτης έχει μπει στο στόχαστρο της Λυών!

Η γαλλική ομάδα παρακολουθεί συστηματικά τον Χόρχε Μπενίτες και υπάρχει η εκτίμηση ότι, αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο Μεξικό, μπορεί να προκύψει επίσημη πρόταση που θα αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Η Κρουζ Αζούλ διατηρεί οψιόν αγοράς για τον παίκτη που αναμένεται να ενεργοποιήσει για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τον Ολυμπιακό και να μπορεί στη συνέχεια να τον πουλήσει.

Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει τον Αύγουστο του 2014 από την Γκουαρανί ξόδεψε 3,4 εκατομμύρια ευρώ, μετά από θερμή εισήγηση του Μίτσελ.

Πάντως, εκτός από τη Λυών, υπάρχει και μία καλή ομάδα της Μπουντεσλίγκα που έχει στη λίστα της τον Χόρχε Μπενίτες και δεν αποκλείεται να δώσει μάχη με τους Γάλλους για να τον αποκτήσει! 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags