Facebook Pixel "Ποιο Καραϊσκάκη; Είναι πρόσφατο το 0-3..."!
| 2016-03-09 12:15:00

"Ποιο Καραϊσκάκη; Είναι πρόσφατο το 0-3..."!

του Γιώργου Κτενά
"Ποιο Καραϊσκάκη; Είναι πρόσφατο το 0-3..."!

Δήλωση που προκαλεί αίσθηση από τον Βασίλη Κωνσταντίνου για το ντέρμπι "αιωνίων". Τι είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ στο Δ.Σ. για το επεισόδιο με Σάββα, τον Σαββίδη και τον Τίγρη.

"Πρέπει να σπάσουν αβγά αν θέλουμε να αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο", υποστηρίζει μέσω του SportDog ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο α΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε το "παρών" στη χθεσινή συνάντηση στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ και σχολιάζει την παρουσία των Σαββίδη - Μελισσανίδη, τις σοβαρές προτάσεις των μικρότερων ομάδων, αλλά και το περιστατικό μεταξύ του Σάββα Θεοδωρίδη και του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Αποκάλυψε τον λόγο που ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίαζε από τα γραφεία της Λίγκας, μίλησε για την ΕΠΟ του Γιώργου Γκιρτζίκη και, τέλος, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει, λέγοντας μια ατάκα που θα συζητηθεί...

Τι σας άφησε η χθεσινή σύσκεψη στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ;

"Είναι πλέον φανερό ότι το ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται χειρότερο κάθε μέρα που περνάει. Δεν υπάρχει καμιά πρόοδος. Κι αυτό αποδεικνύεται και για τους μεγάλους του πρωταθλήματος, αλλά και για τους μικρούς. Οι οποίοι πρέπει να κρατήσουν ενωμένη στάση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά δε φτάνουν μόνο οι ομάδες και οι επιτροπές. Το θέμα είναι η Πολιτεία τι θέλει να κάνει. Γιατί για να αλλάξει κάτι, πρέπει να σπάσουν αβγά".

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη σύσκεψη. Όπως, για παράδειγμα, το περίεργο σκηνικό με Παπαθανασάκη και Θεοδωρίδη.

"Αυτή ήταν μία άτυχη στιγμή. Δεν ξέρω πώς έγινε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αλλά όλα αυτά είναι συσσωρευμένα: Όταν ένας καινούργιος άνθρωπος μαθαίνει τώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάπως έτσι αντιδρά. Και με όλα αυτά που ακούει και βλέπει, αντέδρασε άσχημα. Ήταν σίγουρα ένα περιστατικό που δεν ήταν ωραίο".

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, επίσης, ήταν πολύ έντονη χθες.

"Ο κύριος Σαββίδης ήρθε απλώς να δώσει μία άλλη διάσταση, αυτή που ο Παναθηναϊκός την έχει σα θέση εδώ και χρόνια αλλά δεν υπήρχε άλλη ομάδα για να συμπαρασταθεί. Ο Μελισσανίδης, επίσης, είπε αυτά που ήξερε από την εποχή τη δική του. Αλλά υπάρχουν και τοποθετήσεις του Πλατανιά, του Αστέρα Τρίπολης, του Παναιτωλικού, που κι αυτές αφορούν πολύ σοβαρά θέματα. Αλλά δυστυχώς δε βλέπω βούληση για να αλλάξει κάτι. Με το να γίνουν απλώς επιτροπές για να πάμε στον Κοντονή ή στην ΕΠΟ, δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να συμμετάσχουν όλοι και να θάλουν όλοι την αλλαγή".

Για το θέμα της ΕΠΟ υπάρχει ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Ακόμα και για πιθανή αντικατάσταση του κυρίου Γκιρτζίκη (ως πρόταση από τον Κοντονή) πριν από τη λήξη της θητείας του.

"Αν ήθελε να φύγει ο κύριος Γκιρτζίκης από την ΕΠΟ, θα το είχε κάνει ήδη. Αλλά όλος ο κόσμος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, media, ομάδες, οπαδοί κ.λπ. υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε νομικές υποθέσεις και κατέχουν αξιώματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί. Και όταν με το καλό δικαιωνόντουσαν, να επανέλθουν στις θέσεις του. Αλλά δεν βλέπω να το έχει κάνει κανείς".

Γεγονός που σχολιάστηκε ήταν και η απουσία του κυρίου Αλαφούζου από τη χθεσινή συνάντηση.

"Ο κύριος Αλαφούζος είχε προγραμματίσει να έρθει κανονικά στη συνάντηση, αλλά είχε κόλλημα οικογενειακό που προέκυψε την τελευταία στιγμή και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έδωσε το παρών".

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο ποιος είναι πιο φορμαρισμένος ή ποιος έχει την καλύτερη ομάδα. Τα ντέρμπι έχουν ιδιαιτερότητες, αυτός που το θέλει περισσότερο έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσει. Θα παίξει ρόλο η συμπεριφορά του κόσμου του Ολυμπιακού, όχι βέβαια ότι μας επηρεάζει εμάς. Ο Παναθηναϊκός έδειξε με τον Ατρόμητο ότι συνέρχεται, έδειξε επιθετικές αρετές που τόσο καιρό δεν μπορούσε να τις φτιάξει. Ο Ολυμπιακός είναι ο γνωστός Ολυμπιακός".

Μπορεί να κερδίσει ο Παναθηναϊκός σε μία δύσκολη έδρα;

"Δεν φοβόμαστε το Καραϊσκάκη. Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε, άλλωστε ο Παναθηναϊκός το έχει αποδείξει στην πράξη. Είναι πρόσφατο το 0-3 στο Φάληρο. Θα κατέβουμε για τη νίκη και θεωρούμε ότι θα υπάρξει μία καλή διαιτησία". 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags