Facebook Pixel «Έκλεισε» τον Xαβίτο για το καλοκαίρι μεγάλη ομάδα!
| 2016-03-21 22:45:00

«Έκλεισε» τον Xαβίτο για το καλοκαίρι μεγάλη ομάδα!

«Έκλεισε» τον Xαβίτο για το καλοκαίρι μεγάλη ομάδα!

Tι κι αν είναι στα 31 πατημένα, φαίνεται ότι περνάει ακόμα η μπογιά του. Ποια φανέλα είναι έτοιμος να φορέσει ο Ισπανός εξτρέμ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό;

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο, παρότι δεν έκανε την καριέρα που πολλοί περίμεναν, κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία στα ελληνικά γήπεδα, ενώ είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους των ομάδων που αγωνίστηκε. 

Ο Ισπανός χαφ λοιπόν, μετά και από τη σύντομη περιπέτειά του στον Πανθρακικό, ετοιμάζεται τώρα για το επόμενο βήμα της καριέρας του, καθώς πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει προφορικά με την επόμενη ομάδα του.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο Χαβίτο έχει ήδη συζητήσει με τον Άρη και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι, θα φορέσει και πάλι την αγαπημένη του κίτρινη φανέλα, ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Στα 31 του πλέον, θέλει να αποδείξει πως αξίζει να παίξει ξανά σε μία ιστορική ομάδα και να επιστρέψει μαζί με αυτή στα μεγάλα σαλόνια. Στον Άρη έχουν εξαιρετική άποψη για τον Χαβίτο και ο Θόδωρος Καρυπίδη έχει αποφασίσει να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλέφαντος: Μικραίνεις τον Ολυμπιακό με Γιαννιώτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags