Facebook Pixel Πήγε για το "μπαμ" με Έλληνα διεθνή ο Ολυμπιακός!
| 2016-03-29 12:30:00

Πήγε για το "μπαμ" με Έλληνα διεθνή ο Ολυμπιακός!

Πήγε για το "μπαμ" με Έλληνα διεθνή ο Ολυμπιακός!

Ποιον νεαρό παίκτη της Εθνικής ομάδας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε, επιχείρησαν να "χτυπήσουν" οι "ερυθρόλευκοι"; Ο SportDog έχει το θέμα!

Ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, έχει αποδείξει πως είναι μία ομάδα που θέλει πάντα να έχει στο ρόστερ της τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και γι΄ αυτό κυνηγάει στην αγορά ό,τι καλύτερο υπάρχει.

Κάπως έτσι, λοιπόν, προέκυψε και το ενδιαφέρον για τον Μάριο Οικονόμου, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει εντυπωσιακή άνοδο στην καριέρα του.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη, "SportDog Penalty", οι Ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους τον νεαρό στόπερ και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν από κοντά στο πρόσφατο φιλικό της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο 23χρονος αμυντικός της Μπολόνια, που πιθανότατα θα ξεκινήσει σήμερα κατά της Ισλανδίας, έχει υψηλή χρηματιστηριακή αξία (2,5 εκατομμύρια). Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό πάντα ενδιαφέρονται για τις περιπτώσεις εξελίξιμων Ελλήνων του εξωτερικού, κάτι που θυμίζουμε ότι έκαναν και πέρυσι με τον Στέφανο Καπίνο.

Βέβαια, στην περίπτωση του στόπερ από τα Γιάννινα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού στο κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει και ιταλικές ομάδες που τον παρακολουθούν, γεγονός που σίγουρα ανεβάζει ακόμα περισσότερο την τιμή του.

Γι΄ αυτό και στην πρώτη "ερυθρόλευκη" κρούση που έγινε, το ποσό που ακούστηκε από τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας κρίθηκε υπερβολικά υψηλό και στην ουσία "πάγωσε" το ενδιαφέρον των πρωταθλητών. Χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να επανέλθουν, αν αλλάξουν τα δεδομένα, στο μέλλον... 

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags